Digidexo.com

Hvordan å få vekt i 30 dager

Hvordan å få vekt i 30 dager


Enten det er av helsemessige årsaker, sport, eller av profesjonelle årsaker som for eksempel å ha en skuespillerrolle som krever at du ser tyngre, økende vekt i 30 dager er mulig så lenge du er bestemt og disiplinert. Den største utfordringen når du prøver å pakke noen ekstra pounds er å gjøre det på en sunn måte som til slutt ikke vil skade kroppen din. For å oppnå dette med hell, må du inkludere både en diett rutine som hjelper deg opp i vekt, så vel som en øvelse rutine som vil hjelpe deg å forbli sunt gjennom hele prosessen uten å brenne for mange kalorier.

Hvordan å få vekt i 30 dager

•  Øke del størrelsen på måltidene. For eksempel kan dette innebære at du legger til en ekstra egg til frokost, en ekstra scoop av pasta, ris, eller et ekstra stykke kjøtt til lunsj og middag. Sørg også for at du spiser ikke mindre enn tre ganger om dagen, og legge til minst to snacks mellom måltidene. Disse snacks kan bestå av brød, peanøttsmør og andre typer mat høy i karbohydrater. Ifølge intens trening, og legger 500 kalorier til ditt daglige kosthold er ideell for å få vekt. Med andre ord, hvis du spiser 1500 kalorier per dag, ville du trenger å konsumere 2000 kalorier i stedet.

innlemme matvarer som er rike på kalorier til ditt daglige kosthold, og til hvert måltid. Disse inkluderer hele korn brød, poteter, bønner, rødt kjøtt, avokado, fisk og kylling. For eksempel, i morgen kan du ha egg med grovt brød, til lunsj fisk eller fjærkre med poteter og avokado på siden, og til middag rødt kjøtt med ris og bønner. I mellom måltidene kan du ha grovt brød med peanøttsmør som snacks.

•  Spis den samme mengden av måltider og snacks hver dag. Med andre ord, ikke hoppe over noen måltider, eller snack på din daglige rutine. Husk at konsistensen spiller en stor rolle i å få vekt.

Reduser mengden med cardio. Cardio øvelser som løping og spinning forbrenner mye kalorier; Derfor, hvis du gjør for mye cardio, du vil ikke se noen vektøkning fordi du vil brenne kalorier du forbruker i kostholdet ditt. Men ifølge intens trening du bør innlemme en vektløfting rutine til øvelser fordi det vil bygge muskler vekt. Med andre ord, bygge muskel vekt ved å innlemme en vektløfting rutine til dine oppgaver, og kutte ned på cardio øvelser som løping eller jogging. Hvis du ikke har vekter hjemme kan du gjøre push-ups og knebøy for å jobbe deg arm og ben muskler. Hvis du har vekter, eller en gym medlemskap, fokusere på å arbeide brystet, skuldre og biceps på en dag, rygg og biceps på en annen dag, og beina i mellom. Tren musklene dine bare 3 dager ut i uken.

Drikk mye vann. En gallon per dag er ideelt. Dette vil hjelpe deg å holde deg hydrert, og vil gi deg energi til å få vekten.

Vei deg på slutten av hver uke. Dette vil hjelpe deg å holde styr på vektøkning mål. Hvis du ikke ser noen vektøkning, må du øke mengden mat du spiser.

Få minst åtte timers søvn hver natt. Å få en god natts søvn gjør at kroppen kan reparere og gjenoppbygge seg selv, slik at dine muskel vekt å øke. Når du sover musklene forynge fra treningen du har gjort, og de øker i størrelse og vekt. Husk at sunn vektøkning er når du få muskel vekt, ikke fett vekt.

Hint

  • Unngå å spise fet mat som frityrstekte matvarer samt godteri og chips. Dette vil hjelpe deg å få dårlig vekt. Til syvende og sist, om du ikke ønsker å få fett når økende vekt.