Digidexo.com

Vekttap Meal Levering Plans

Vekttap måltid levering planer ta gjetting ut av hva du skal spise for å levere maksimal vekttap. Disse tjenestene kaste seg selv som praktisk og tilbyr en rekke matvarer til ulike priser. Planer er tilpasset for å inkludere snacks og desserter om ønskelig. Bortsett fra å gi enkle å tilberede mat, rådgivning og kostholdsveiledning er også tilgjengelig.

Kalori teller

Jenny Craig, BistroMD og Nutrisystem tilbyr måltider, snacks og desserter med en total kalori greven av 1200 til 1500 i dag. Medifast måltid erstatning planer er 800 til 1000 kalorier om dagen.

Mat planer

Jenny Craig, Nutrisystem og BistroMD tilby del kontrollert måltider som er utformet for å hjelpe kunden miste vekt. Suksess priser varierer, men disse planene alle lover at de gir mat som pannekaker, lasagne eller grytestek, pluss desserter som er basert på proteiner og sunne karbohydrater.

Funksjoner

De fleste planene har på linje support og kostholdsveiledning. Noen planer tilbyr også 24/7 live support med en ernæringsfysiolog eller en vekttap rådgiveren. Ifølge Medifast hjemmeside er det et måltid erstatning program med klar til å blande shakes og supper, men kundene trenger å gi sin egen sunn mat som anbefalt av Medifast diett plan.

Kostnader

Medifast og Jenny Craig kan koste så lite som $ 11 en dag. Nutrisystem koster ca $ 11 en dag, men tilbyr gratis frakt og BistroMD er dyrere tilbud gourmetmat starter på $ 21,42 per dag.

Alternativer

Planer kan bestilles på en ukentlig basis med mulighet for automatisk levering. Hvis du ber om det, vil dine uker igjen av måltider automatisk bli sendt og fakturert til kredittkortet ditt.

Sikkerhet

Før du starter noen vekttap program bør du rådføre deg med legen din. Ifølge sine nettsider, ble Medifast, BistroMD og Nutrisystem utviklet med leger og ernæringsfysiologer, men de med medisinske tilstander bør snakke med sin personlige lege før du starter en diett.