Digidexo.com

Naturlig måte å bøte den innledende fasen av en UTI

En urinveisinfeksjon er en ubehagelig tilstand som du kan løse med naturlige behandlinger. Mange naturlige behandlinger for en UTI hindre dem fra å inntreffe i første omgang også. Legen din bør alltid vurdere en urinveisinfeksjon som fortsetter å bli verre med naturlige behandlinger. Bruk naturlige rettsmidler ved første tegn på en UTI.

Øke Fluids

En bakterie i blæren som reiser gjennom urinveiene er ansvarlig for urinveisinfeksjoner. Urin er et rensemiddel, såvel som kroppens fremgangsmåte for å eliminere avfall. Øk urinmengde ved å drikke mer vann hver dag for å skylle bakterier ut av kroppen.

Hold deg unna koffeinholdige drikker som kaffe og brus. Disse drikker kan redusere mengden av urinproduksjonen og føre til dehydrering.

Tranebær og blåbær

Drikk tranebær og blåbær juice i tillegg til vannet for å hjelpe rense kroppen for bakterier i urinveiene. Ikke bruker juice som inneholder raffinert sukker for søtningsstoffer. Velg en juice som er naturlig søtet med fruktjuice og naturlige ingredienser.

Tranebær og blåbær er også naturlige antibiotika som kan hindre veksten av bakterier i urinblæren og urinveiene.

Urter

Ved første tegn på en urinveisinfeksjon, begynner behandlingen med en urtemedisin. Urter kan bidra til å avhjelpe infeksjonen med antiseptiske egenskaper og evne til å fungere som et vanndrivende.

Bruk en te laget av 1 ts. av goldenseal og en kopp varmt vann til å bekjempe de tidlige stadiene av en urinveisinfeksjon. Denne urten er også funnet som et supplement eller skjær form. Legg et par teskjeer av skjær til varmt vann for å bøte på din UTI.

Corn Silk er en urte vanndrivende som hjelper kroppen til å skylle ut bakterier. Bruk 3 ml tre ganger om dagen for å skylle bakterier fra urinveiene.

Natural Pain Relief

Bruk en varmeflaske på magen for å lindre smerten av en urinveisinfeksjon. En varmepute bidrar også til å lindre smerten.

Smerter i urinrøret kan bli beroliget med en sitz bad. Legg urter som goldenseal til badet for å drepe bakterier. Badet er veldig beroligende, og du kan bruke den flere ganger om dagen for å lindre smerte og svie. En sitz bad er solgt i de fleste drugstores eller medisinske forsyne butikkene.