Digidexo.com

Bronchititis Hjem Utbedring

Bronkitt er en lunge tilstand der bronkiene er betent på grunn av infeksjon. Dette hindrer strømmen av luft inn i lungene. Bronkitt kan være akutt eller kronisk - akutt utvikle seg fra en kald eller luftveisinfeksjon, eller kronisk betennelse på grunn av konstant irritasjon.

Alternative løsninger

Bruke et vått håndkle på brystet for å legge fuktighet til luften du puster. Varm, fuktig luft bidrar til å bryte opp slim i lungene. Hell varmt vann i en vask med en plugg i dreneringshullet. Sett et håndkle over hodet og helle over varmt vann med håndkle for å holde dampen slipper ut.
Ta en varm Epsom salt bad for å lindre smerter og hjelpe puste i lungene. Epsom salter lette smerter i kroppen fra hoste og damp fra det varme vannet bidra til å bryte opp hoste.

Luftfukter

Bruk en luftfukter når lider av bronkitt å bidra til å helbrede og lindre smerter i lungene. Luft som er varm og har fuktighet i løsner det noe slim i lungene som kan holde infeksjon. Rengjør luftfukteren daglig for å holde den fra å samle sopp eller mugg som kan ergre lungelidelser. Når du bruker en luftfukter og hoste, sørg for å spytte ut noe slim som kommer opp for å tømme ut lungene.

Maske og over mot narkotika

Hvis det er irriterende i hjemmet bære en maske. Hvis du bor sammen med en tobakk røyker er det viktig at du ber de ikke gjøre det mens du er tilstede. Sigarettrøyk forårsaker irritasjon i lungene. Hvis du røyker, stopp umiddelbart. Hvis det kommer til å være røyk i hjemmet bære en maske som kan blokkere det ut.

Bruk over skranke medisiner for å senke feber og bryte opp infeksjonen. Bruk Tylenol og Ibuprofen å senke temperatur og lette smerter og plager forbundet med overflødig hoste. Bruk hostemiksturer for å bryte opp hoste.