Digidexo.com

Alternativer til Fentanyl Patch

Den fentanyl patch er et narkotisk analgetikum foreskrevet til noen som er i moderat til alvorlig kronisk smerte. Det er festet med klebemiddel til armen, rygg eller skulderen, og administrerer en jevn dose av det narkotiske, fentanyl, gjennom huden. Dette i sin tur gir konstant smertelindring til den syke eller skadde. Det er noen alternativer til fentanyl patch som involverer en pille eller lollipop regime. Du og legen din er de eneste som kan avgjøre om et alternativ er riktig for deg.

Historie

Den fentanyl patch ble opprettet for å gjøre unna med å måtte ta piller døgnet rundt for smertelindring. Ta piller for smertene ikke gir en konstant lettelse; smertelindring begynner å avta etter noen timer. Denne metoden gir noen i kronisk smertelindring for bare korte perioder av gangen. Plasteret leveringssystemet løser dette problemet.

Oral Tid Utgitt Medisinering

Oxycontin er en tid-release pille utviklet for å levere konstant smertelindring, ligner måten fentanyl patch gjør. Det er tatt oralt, men i motsetning til tradisjonelle smerte piller, oppløser det i løpet av en periode på 8-12 timer, noe som gir konstant lindring av en lapp. Andre typer narkotiske stoffer, som for eksempel morfin, har også tid-release pille versjoner. Tiden-release pille kan være et alternativ for fentanyl patch bruker.

Tid-release piller kan fungere godt som et alternativ til lappen, men det er opp til den enkelte å avgjøre om dette gir smertelindring de trenger. Hver person er forskjellig, og pillene kan oppløses for fort for noen og ikke raskt nok for andre. Pillene kommer i mange forskjellige styrker hensiktsmessige for forskjellige typer av smerte.

To Medisiner Samarbeid

Et annet medikament diett en lege kan bruke som et alternativ til fentanyl patch er tids release piller sammen med tradisjonelle smertestillende piller som varer i omtrent fire timer. Dette gjør den lidende å ha en pille for å ta for "gjennombrudd" smerte. Som time-release pille begynner å avta og det er ikke tid for en annen en ennå, kan personen ta en av disse kortvirkende piller for å holde dem over.

Den fentanyl medisinering kommer også i form av en kjærlighet på pinne pasienten suger på når behov for smertelindring. Medisinen virker nesten umiddelbart som godteri oppløses. Dette er ikke et alternativ til plasteret alene. Den lar brukeren bestemme hvor mye medisiner de trenger og til hvilke tider. Denne metoden kan brukes i tandem med tradisjonelle smerte piller slik som Percocet. Dette medisiner diett kan være et alternativ for lappen.

Dette virker kanskje ikke godt om natten for personen som bruker den tradisjonelle smertestillende medikamenter og lollipop sammen. Hvis smertene blir verre i løpet av natten når han sover, vil han måtte våkne opp og suge på en kjærlighet på pinne i noen minutter for å hjelpe smerten avta.