Digidexo.com

Hvordan å være kul under Sweltering East Coast sommermånedene

Hvordan å være kul under Sweltering East Coast sommermånedene


Sommer på USAs østkyst betyr lange, varme og fuktige dager hvor det føles som ingenting du gjør er nok til å hjelpe deg med å være kul. Temperaturen stiger over 100 grader i noen steder, som for eksempel Washington, DC og New York City. Mange eldre boliger ble bygget uten air condition, som bare forverrer situasjonen. Men det finnes alternative metoder for å holde seg kjølig, selv om du ikke har en fungerende air condition-systemet.

Hvordan å være kul under Sweltering East Coast sommermånedene

•  Ta en gammel T-skjorte, suge den i kaldt vann i vasken, vri den ut og deretter enten vikle den rundt halsen eller bære den. Hvis du har tenkt på seg den våte T-skjorte, skal du unngå å bruke en som er hvit fordi det vil være gjennomsiktig når den blir våt.

Fyll badekaret med kaldt vann. Det trenger ikke å være iskaldt eller så kaldt at det er ubehagelig å sitte inne i badekar. Start med å fylle karet med lunkent vann eller vann som er mildt kult og se hvordan kroppen din reagerer på å bli nedsenket ved denne temperaturen. Etter at kroppen acclimates til vannet, renne noen ut og fylle karet med vann som er litt kjøligere. Du kan fortsette å gjøre dette for så lenge du vil; du vil forbli tilstrekkelig kult for en stund etter at du får ut av karet.

•  Spre ut tre eller fire håndklær på gulvet og plassere din fan på toppen av dem. Plasser et isblokker foran viften. Juster innstillingen på din fan, slik at det blåser i en retning i stedet for oscillerende. Sitt foran viften i den retningen det blåser. Luften blåser over isen skaper en avkjølende effekt og fungerer som en provisorisk klimaanlegg. Avhengig av hvor varmt det er inne i ditt hjem, må du kanskje endre isblokk ofte. Du kan også gjøre dette om natten, sikter viften til å blåse over isen og mot sengen.

Cook krydret mat - noe basert med karri, rykk eller andre varianter av varme krydder, chilipepper og varm saus vil være nok. Selv om du spiser mat som er hot å smake kan høres ut som en dårlig idé for å holde seg kald, dette er hva folk spiser i områder av verden hvor varmt været er normen, for eksempel Jamaica. Krydret mat stimulere varme reseptorer i munnen, som igjen fører til svette, og når du svetter, kjøler kroppen som svette fordamper. Å spise krydret mat høres ut som en merkelig tilnærming til å holde seg kald, men det fungerer, ifølge en artikkel publisert i Storbritannias "Daily Mail."

Lukk vinduene og trekke for gardinene eller nyanser å holde overflødig sollys skinner gjennom vinduene. Dette vil bidra til å holde innsiden av hjemmet ditt kulere for det meste av dagen, selv om det er ekstremt varmt ute, du kommer til å trenge å åpne vinduene senere på ettermiddagen og bruke provisoriske klimaanlegget som i trinn 3.

Fyll en bøtte med kaldt vann og suge føttene. Dette bidrar til å kjøle deg av umiddelbart, fordi det er to store arterier som kjører ned sidene av anklene; utsette dem for kaldt vann vil avkjøle deg raskt.

Fyll en sprayflaske med kaldt vann, vri munnstykket slik at det er på tåken innstilling og spray deg hvert minutt eller så. Det kalde vannet på huden din vil ikke bare bidra til å avkjøle deg med en gang, men det vil også hjelpe deg å holde kalde lenger som vannet fordamper - mye som hva som skjer når svette på kroppen din fordamper.

Kjøp en over bakken svømmebassenget, fyll den med kaldt vann fra hageslangen og deretter legge om et dusin poser med is å gjøre vannet ekstra kaldt. Når det er ekstremt varmt ute, vil det ikke ta isen lang tid å smelte. Når nesten alle av isen er smeltet, hoppe inn og ha en god suge.

Hint

  • Hvis du føler at du opplever symptomer på heteslag - de er kvalme, oppkast, hodepine, svimmelhet, dehydrering og muskelkramper - må du søke legehjelp umiddelbart. Heteslag kan være dødelig hvis den ikke behandles raskt etter utbruddet, ifølge MedicineNet.com.