Digidexo.com

Slik Cure Acid reflux (GERD)

Slik Cure Acid reflux (GERD)


Acid Reflux kjent medisinsk som Gastro reflukssykdom (GERD) er forårsaket av syre fra magesekken refluksere oppover i spiserøret. Noen symptomer på acid reflux inkluderer brystsmerter, halsbrann, og vanskeligheter med å svelge. Hvis du lider av acid reflux, bekymring ikke, det er mange måter å redusere og eliminere det hele sammen. Se trinnene nedenfor for å komme i gang.

Slik Cure Acid reflux (GERD)

Gjør diett endringer

Kanskje en av de beste måtene å kurere Acid Reflux er ved å gjøre diett endringer og eliminere matvarer som forårsaker det hele sammen. Noen matvarer som bør unngås er: Soda, syrlig frukt, hvitløk, alkohol og sjokolade. Eliminere slike matvarer fra kostholdet ditt vil vesentlig redusere risikoen for å oppleve acid reflux.

Også vurdere å konsumere forebyggende matvarer. Noen slike matvarer inneholder: grønnsaksbuljong, linser, og brun ris. Søk på nettet etter en liste over oppskrifter som hjelper bekjempe acid reflux.

Antacids

Hodet ned til butikken og plukke opp en flaske Antacida. Hvis du kan prøve å kjøpe en som er lagd spesielt for sure oppstøt og halsbrann. Slike antacids er vanligvis tatt før eller etter et måltid for å bekjempe syre fra refluksere opp i spiserøret.

Tea

Kjøp en te som inneholder syre reflux bekjempelse egenskaper. Noen få slike te inkluderer lakris te, Ginger Tea, og Slippery Elm te. Slike te har vist seg å være meget effektive i både stillende og forebygge syre tilbakeløp. Du kan finne disse te på de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker i ditt område.

Redusere Stress

Husk at å redusere stress vil dramatisk redusere effekten og forekomst av acid reflux. Stress stor påvirker vår indre og fordøyelses helse. Redusere stress ved å ta en pause når du føler deg overveldet eller vurdere å ta en ferie å slappe av.