Digidexo.com

Hvordan virker Trene forebygge hjertesykdom?

Fakta

Ifølge American Heart Association, er hjertesykdom den ledende dødsårsaken i USA. Det er mange risikofaktorer, inkludert å ha en inaktiv livsstil, som kan øke sjansene for å utvikle hjertesykdom. Mens det er faktorer som genetikk som er ute av kontroll, det er skritt du kan ta for å forebygge hjertesykdom og / eller redusere risikoen. Et viktig skritt er å innlemme regelmessig mosjon i din daglige rutine. Gå inn på linken nedenfor for American Heart Association. Det er flere interaktive sider som hjelper deg med å starte og opprettholde et sunt hjerte treningsprogram og å overvåke utviklingen.

Opprettholde en sunn vekt

Å være overvektig er en viktig risikofaktor for utvikling av hjertesykdom. Folk som er overvektige har en tendens til å ha høyere nivåer av low-density lipoproteiner i blodet. Dette er den type lipoprotein som er blitt knyttet til økt risiko for hjertesykdom. Aerob trening inkluderer aktiviteter som rask gange, løping, svømming og sykling, og hvis det gjøres på et moderat tempo, brenner aerobic trening kalorier. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Hvis du kombinerer 40 til 45 minutter med aerobic trening hver dag sammen med ser på kaloriinntaket ditt, vil du gå ned i vekt og redusere risikoen for hjertesykdom. Å miste selv bare fem prosent av din nåværende vekt kan gjøre enorme forandringer i helsen til ditt hjerte.

Redusere blodtrykket

Å ha høyt blodtrykk betyr at hjertet ditt fungerer vanskeligere enn det er behov for. Denne ekstra stress på hjertet setter deg på en høy risiko for alvorlige problemer. Hjertet er en muskel, og akkurat som alle muskler i kroppen din, når det utøves det blir sterkere. En sterkere hjerte kan pumpe mer blod med mindre anstrengelse. Noen pasienter kan senke blodtrykket uten medisiner, eller slutte å ta medisiner hvis de trener regelmessig. Det tar ca 3 måneder med regelmessig aerob trening gjort på riktig nivå for å se endringer i blodtrykket. Se lenken under for Mayo Clinic for mer informasjon.

Senke kolesterolnivået

Forskere fra University of Texas Cardiology Program mener at trening bidrar til å fremme aktiviteten til enzymer som fjerner low-density lipoproteiner (LDL, eller "dårlig" kolesterol) fra blodet og blod fartøy vegger. Disse enzymene transportere ldls til leveren, hvor de kan fjernes fra kroppen. De fant også at trening øker størrelsen av spesifikke proteiner som bærer og transport kolesterol gjennom blodet, gir det mindre av en sjanse til å bygge opp i kroppen. Den anbefalte mengde trening for å bidra til lavere kolesterol er minst 40 minutter med moderat trening minst fem dager per uke. Se lenken under for WebMD for mer informasjon.

Åpne din arterier

Arteriene gi en passasje for blodet å strømme gjennom kroppen din. Blodårene dine er elastisk. Ettersom blodet pumpes gjennom dem, utvider de; som blodet passerer gjennom, de slappe av. Hvis du har en oppbygging av plakk i blodårene dine, passasjen smalner, noe som betyr mindre blod og oksygen komme gjennom og hjertet må pumpe raskere og vanskeligere å levere samme mengde blod som det gjorde før arteriene smalere. Når du gjør aerobic trening, gjør du din hjertemuskelen pumpe hardere for å levere den nødvendige oksygen og blod til kroppen. Som det økte volumet av blod presses gjennom arteriene, blodårene dine utvide for å skape den nødvendige rom. Med tid og et passende nivå av trening, vil blodårene utvide og utvide permanent.

Øke antall kapillarer

Siden aerob trening gjør hjertet pumpe hardere for å levere den nødvendige oksygen og blod, reagerer kroppen din ved å opprette flere passasjer. Kapillærer bære blod fra arterier og vener, og levere den hele kroppen. Regelmessig mosjon faktisk øker antall kapillærene i kroppen. Med flere kapillærer, sier hjertet trenger ikke å jobbe så hardt for å pumpe blodet gjennom kroppen.