Digidexo.com

Hva er tidlig hjertesykdom?

Et sunt hjerte er avgjørende for et sunt liv. Men, når du begynner å oppleve visse tegn og symptomer som kan være forbundet med hjertesykdom, kan du begynne å stille spørsmål ved selve helse av denne svært viktig organ. De fleste mennesker vet egentlig ikke hva jeg skal se etter, nemlig at de tidligste stadier. Hvis de gjorde det, ville deres utvinning mest sannsynlig være litt mer av vind. Så, hva er tidlig hjertesykdom?

Identifikasjon

Tidlig hjertesykdom er i utgangspunktet begynnelsen stadier av hjertesykdom, som kan være ganske vanskelig for den enkelte selv å oppdage, vil betyr symptomene være subtile, men fortsatt til stede. Vanligvis vil denne tilstanden består av en innsnevring av arteriene som faktisk fører til hjertet, men kan også innebære en rekke andre kardiovaskulære sykdommer som i hovedsak påvirker funksjonen av dette organet, og selv det er veldig grunnleggende struktur.

Typer

Foruten en innsnevring av arteriene, ellers kjent som koronar hjertesykdom, kan tidlig hjertesykdom meget godt inkludere arytmier (unormal hjerterytme), en sykdom av ventilen, muskelen (caridomyopathy), aorta (en utvidelse eller en rift i den aorta) eller blodåren, en pericardial sykdom (en betennelse i vevet rundt hjertet), en medfødt tilstand (en defekt av orgelet før fødselen), hjertesvikt (et begrep som brukes for et hjerte som "svikter" å pumpe riktig) eller hjerteinfarkt.

Symptomer

Den mest utbredte symptom på tidlig hjertesykdom ville faktisk føler mye som halsbrann eller fordøyelsesbesvær. Av og store, vil du føle en liten ubehag i brystet som kan være ledsaget av en nesten brennende følelse eller en verkende og trykkende følelse. Vanligvis vil du oppleve disse følelsene i brystet, men det er ikke isolert til dette området av kroppen din. Noen mennesker har følt et hvilket som helst eller flere av disse symptomene i sin rygg, skulder eller armen, og noen ganger i nakken eller kjeve.

Effekter

Som tidlig hjertesykdom utvikler seg, kan du begynne å oppleve en kortpustethet, svimmelhet, kvalme, mangel på energi, eller en endring i rytmen av hjertet (flytting fra normal til rask). Noen mennesker har også klaget over svette og en sensasjon at deres hjerte vil hoppe over et slag, så å si, eller nesten flagre. Hvis du opplever noen av disse slags symptomer, bør du kontakte legen din umiddelbart. Påvisning av hjertesykdom i disse tidligere stadier er langt bedre for helse og utvinning.

Betydning

Den beste måten å bekjempe tidlig hjertesykdom er til syvende og sist å leve et sunnere liv. Dette vil inkludere å holde både kolesterolet og blodtrykket i sjakk, å opprettholde et visst nivå av form med regelmessig mosjon, spise et sunt, velbalansert kosthold, opprettholde en sunn vekt for din alder og høyde, håndtere stress og ikke røyk (folk som røyker har dobbelt så stor risiko).