Digidexo.com

Elementer i Sea Salt

Elementer i Sea Salt


Som vannet renner over land i form av regn, renner det ut i vann, bekker og elver. Vannet passerer over materialer oppløser organiske kjemikalier i jord og stein som den flyter mot havet. Disse kjemikaliene konsentrere i havet som fordampning løfter vannet og etterlater bak salter. Selvfølgelig, det er mange flere elementer i sjø salter enn bare natriumklorid, selv klorid er den mest tallrike element. Vi kan finne alle sju macrominerals nødvendige for livet i havet salt, samt en rekke andre mineraler i spormengder.

Natriumklorid

Natriumklorid spiller en viktig rolle i vannbalansen i kroppen. De er elektrolytter som opprettholder konsentrasjonen forskjeller på tvers av cellemembraner. Gjennom en komplisert prosess, reagerer natrium med kalium i cellene for å produsere energi. I tillegg, er natrium involvert i overføring av nerveimpulser, muskelkontraksjon, og hjertefunksjon, så vel som nesten alle andre system i kroppen.

Svovel

Sulfat utgjør 7,6 prosent av havsalt. Sulfat er det uorganiske salt av svovelsyre og nødvendig i flere biokjemiske reaksjoner i kroppen hvor det omdannes til svovel. Svovel beskytter cellene fra forurensning og stråling, og virker sammen med leveren for å hjelpe til med fordøyelsen. Som en macromineral, er svovel som brukes i omtrent alle deler av menneskekroppen.

Magnesium

Magnesium er en mindre del av sjøsalt, som består av bare 3,7 prosent. Imidlertid er magnesium et macromineral, noe som betyr at det er nødvendig for liv. Magnesium arbeider med kalsium i musklene, regulerer benvekst og funksjon, hjelper hjernen fungere normalt, og hindrer depresjon og mange andre kritiske systemer av dagliglivet.

Kalsium og Kalium

Kalsium og kalium har like verdier i havsalt, alt på ca 1 prosent hver. Selvfølgelig er kalsium et viktig macromineral, som er den mest vanlige elementet i våre organer og nødvendig for muskelvekst, nerveimpulser og bein vekst, blant mange andre ting. Kalium er like viktig i hver eneste celle i kroppen. Den regulerer celle og nerve kommunikasjon på alle nivå, og uten det, ville livet stoppe. Kalium er også en av de viktigste elementene i plantelivet.