Digidexo.com

Tetra bivirkninger

Tetrakain er navnet på en type øyedråper. Den brukes på pasienter i løpet av oftalmologiske prosedyrer for å nummen eventuelle resulterende smerte. Den fungerer som anestesi. Som med alle typer medisiner, er det noen mulige negative bivirkninger som kan oppstå ved bruk Tetra under øyet prosedyrer. Det er imidlertid kjent for å være lett tolerert av de fleste pasienter.

Vanlige bivirkninger

Det er noen svært vanlige bivirkninger som er forbundet med Tetra dråper. Disse bivirkningene er generelt ansett for å være mindre, som de pleier å gå bort raskt og på sine egne som øynene blir vant til dråpene. Disse bivirkningene er stikkende, brennende, og rødhet, og er vanligvis forbigående. Skulle effektene livnære seg eller blir verre, bør du kontakte lege.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan alvorlige bivirkninger som oppstår som et resultat av tetrakain oftalmiske dråper. Med potensielt skadelige bivirkninger, er det avgjørende å umiddelbart søke legebehandling. Allergiske reaksjoner er ansett for å være alvorlige virkninger av medikamenter. Noen tegn på allergisk reaksjon på Tetra inkluderer å ha en hard tid puste, tetthet i brystet, bryte ut i elveblest, utslett, og hevelse av tungen, leppene, munnen og ansiktet. Noen ekstremt sjeldne bivirkninger av disse øyedråper er forvirring, unormal angst og skjelvinger, umiddelbart etterfulgt av ekstrem søvnighet.

Forsiktig

Det er viktig å utvise forsiktighet når de vurderer bruk av Tetra under oftalmisk prosedyre. Det er viktig å informere legen om din medisinske historie, særlig av eventuelle allergier du måtte ha, høye skjoldbrusk problemer, lever-eller hjertesykdom, og myasthenia gravis. Gravide eller ammende kvinner bør også være svært forsiktig om disse øyedråper, som medisinering kan utskilles i morsmelk (som kan føre til permanent skade på barnet).

Advarsel

Selv Tetrakain dråper ikke er spesielt kjent for å forårsake døsighet, er dette fortsatt en mulighet. Som et resultat, bør folk som bruker medisinen forsiktig når engasjerende i noe som krever årvåkenhet og årvåkenhet (for eksempel bilkjøring eller bruk av tunge maskiner).

Utvidet bruk

Tetrakain er vanligvis ikke beregnet for bruk i en lengre periode. Langvarig bruk kan føre til forskjellige problemer, slik som korneal erosjon, korneal særlig langsom helbredelse.