Digidexo.com

Hvordan Juster Brille Rammer

Hvordan Juster Brille Rammer


Brilleinnfatningen rammer kan få ut av formen med tiden. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe et nytt par briller hvis de plutselig føler for løst eller for stramt. Med bare noen få tips og enkle verktøy kan du justere rammene selv.

Hvordan Juster Brille Rammer

Juster tempel stykke metallrammen med nebbtang. En indikasjon på at templet må justeres er hvis rammen ser ut av balanse, og ikke sitte ordentlig. Ikke bruk for mye kraft til å vri metallramme eller sveisen ved templet vil bryte.

Rett rammen hvis du føler at ørepluggen graver inn på baksiden av ørene. Dersom brillene føles løse, presse kurven innover forsiktig med hendene. Hvis øreproppen fakler ut for mye, vri den forsiktig med en indre bevegelse.

Sett brillene på og legge merke til om brillene sitter for høyt. Hvis de gjør det, bruk fingrene til å spre ut nesen putene litt. Dersom brillene sitter for lavt, presse nesen putene i, slik at de sitter skikkelig.

Hint

  • Plasser glassene på en flat overflate for å være sikker på at de sitter riktig. Du må kanskje gjøre flere justeringer før de sitter jevnt på et bord eller en flat overflate.
  • Plast rammer vanligvis ikke har neseputer, slik at du ikke vil være i stand til å justere dem.