Digidexo.com

Old Age Eye Problemer

Old Age Eye Problemer


I likhet med andre deler av kroppen, øynene begynner å gjennomgå endringer etter hvert som de blir eldre. Faktisk, synsproblemer er en av de første tegnene på aldring. Men du kan redusere effekten av aldersrelaterte synsproblemer og øke din generelle helse generelt ved å holde styr på endringer som skjer i ditt syn, noe som gjør at øynene dine er beskyttet mot mulig skade, spise næringsrik mat og se en visjon spesialist regelmessig . Her er noen av de forholdene som oppstår som folk alder.

Macula degenerasjon

En av de store øyeproblemer som oppstår med aldring er macula degenerasjon, som oppstår når netthinnen svekkes og visjon er sterkt svekket. Dessverre er det ingen kur for denne tilstanden ennå. Men hvis problemet er fanget tidlig nok, kan effekten bli betydelig redusert gjennom vitaminer, laserterapi, medisin og synshjelpemidler.

Katarakt

Store forbedringer i helsevesenet har gjort problemet med grå stær mye mer behandles. Når folk får grå stær, blir linsen i deres øyne overskyet og det er vanskelig å se, spesielt om natten med lyse bil lysene. Nå med poliklinisk dagkirurgi, har de fleste kataraktpasienter kraftig forbedret syn.

Glaukom

Grønn stær er en øyesykdom som ofte er arvelig og forverres med alderen. Med denne tilstanden, monterer fluidtrykket inne i øyet. Dette trykk kan skade den optiske nerven som sender meldinger til hjernen. Det kan også føre til blindhet. Glaukom kan også bli verre når knyttet til andre sykdommer som macula degenerasjon.

Dry Eye Syndrome

Når folk blir eldre, noen ganger sine tårekanalene ikke fungerer så bra som da de var yngre. Deres øyne mister fuktighet og kan bli tørr og ubehagelig. De kan klø, brenne og blir røde. I de fleste tilfeller kan problemet løses ved å bruke en luftfukter, etter å ha foreskrevet øyedråper og, i alvorlige situasjoner, kirurgi.

Flytere

Små flekker som beveger seg på tvers av det visuelle vanlig kalles flytere. De er mer merkbar i lyse områder, spesielt utendørs på en klar, solfylt dag, selv om flytere er vanligvis ufarlige, kan de være et tegn på mer alvorlige problemer, for eksempel en frittliggende netthinnen.