Digidexo.com

Hvordan redusere Anstrengte

Noen helseeksperter anslår at 70 til 100 millioner amerikanere bruker datamaskiner. Av disse er om lag 30 prosent klage over øyeplager, tåkesyn eller andre øyet relatert ubehag. Progressive opthamalogists erkjenner at mens korrigerende linser er viktig, tar jevnlige pauser, gjør spesifikke øye øvelser, sette opp en ergonomisk arbeidsstasjon og ernæring alle kan redusere belastningen på øynene. Hvis du har grønn stær, grå stær eller macula degenerasjon, ta kontakt med din opthamalogist først. Ved århundreskiftet, William H. Bates, MD (1865 - 1930), en opthamologist, publiserte The Bates Method For bedre syn uten briller. Den palming teknikk han beskrev har vært brukt før, og siden hans bok ble utgitt. Tidligere, Aldous Huxley, i Art of Seeing, beskriver hvordan han gikk fra å være lovlig blind til å forbedre synet fra øyet øvelser. Her er noen praktiske måter å redusere belastningen på øynene, spesielt i et kontormiljø.

Hvordan redusere Anstrengte

•  Opprettholde faste årlige fysiske og synsundersøkelser som et forebyggende tiltak. Hvis du har grønn stær, grå stær, makuladegenerasjon, årlige eksamener er viktig. Hvis du er så nærsynt at du risikerer netthinneavløsning av alvorlig slitasje på øynene, spør din øyelege hvilke symptomer du skal se etter. En vanlig en er å merke hvis det vises en svart gardin faller og visjon din plutselig blir avskåret av den. Hvis du kontakter din opthamologist eller gå til legevakten raskt, kan synsnerven normalt reattached.

Etablere en ergonomisk arbeidsstasjon. Sørg for at datamaskinen har en LCD (liquid crystal display) skjerm i stedet for den eldre CRT (katodestrålerør) som kan skape mer gjenskinn og bidra til mer belastning på øynene. Ideelt sett føttene hviler flatt på gulvet, og skjermen er ca 15 til 20 grader lavere enn siktelinjen. Skjermen bør være ca 20 inches bort fra dine øyne.

Endre dataskjermen innstillingene for å redusere belastningen på øynene. Sett oppdateringshastigheten til minst 75 Hertz og oppløsningen til 0,28 mm eller mindre. Prøv å jobbe på en datamaskin med en skjerm med en diagonal lengde på minst 19 inches. Tenn ditt verksted riktig. Øyeplager kan oppstå hvis du jobber i en dim plass. Lys i rommet, slik at det er om lag tre ganger lysere enn skjermen din er. Unngå skinner en bordlampe direkte på skjermen som det vil skape for mye gjenskinn.

Flytt øynene dine. Blink oftere som du jobber foran datamaskinen. Øv på spillet "se nær, se langt" flere ganger om dagen. Se bort fra skjermen til en bokhylle eller langt veggen på kontoret, eller enda bedre, stå å strekke mens du skuer ut gjennom et vindu til det fjerneste punktet du kan gjøre ut. Arbeide dine ytre øyemusklene ved å bevege øynene fjern og nær som pauser i løpet av dagen vil ikke holde dem fast.

Practice "color day" ved å velge en lys farge en dag og tar spesielt merke til det som du ser det i løpet av dagen. For et hjem prosjekt, lage en Brock streng ved å sette flere små til større størrelse perler i lyse farger langs lengden av en 10 til 12-fots lengde på strengen. Tjore tauet inne i ditt hjem eller kontor hvor du enkelt kan se det fra å sitte på sofaen eller i stolen på jobb. Blikk opp på Brock strengen flere ganger om dagen, slik at øynene dine til å bevege seg fra en brightly-farget streng til den neste. Ikke press øynene.

Bruk prakke å slappe av øynene. Sitter komfortabelt i en stol, gni håndflatene sammen for å skape varme i hendene. Lett cup øynene med håndflatene, ikke berøre øyelokkene eller øyne i det hele tatt. Forblir i flere minutter. Hvil et par minutter mer, øynene lukket. Palming er omtalt i både Dr. Bates 'og Huxleys bøker.

•  Øv god ernæring ved å konsultere en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog for spesifikke retningslinjer. Hun kan råde tar vitaminene A, C, E, selen og sink som disse er alle antioksidanter som beskytter alle celler. Lutein, som finnes i tomater, har blitt studert for deres øyne beskyttende støtte. Det finnes kommersielle vitaminer beregnet for øye helse. Konsultere en medisinsk faglig for å få råd.