Digidexo.com

Appetitt suppressant Strategier

Appetitt suppressant Strategier


Er det virkelig en "juksemaker kosthold"? Ja, det er, hvis du vet hvordan du skal spise for å undertrykke sult som ukene av en diett går forbi. Ved å velge matvarer som bidrar til å tilfredsstille magen utspill og gjør at du føler deg mettere på mindre, er du lure kroppen til re-innstillingen din sult nivå og din vekt "set point".

Vekttap bør være en gradvis prosess, men fordi kroppen bruker en regulerende mekanisme --- stoffskiftehormoner og fett-celle enzymer --- det programmet vekten din å bo på en komfortabel rekkevidde.

Velg klokt: Mat suppresants

Matvarer som inneholder fiber som epler, havregryn, whey protein, og umeboshi plommer --- en plomme ofte syltet og brukes i hele Japan --- fyller og har en tendens til å gjøre oss til å føle full uten å føle fratatt.

Linfrø og pinjekjerner drysset inn yoghurt, cottage cheese eller salater legge løselig fiber med sårt tiltrengt protein og slow-fordøye fett. Det fine knase at nøtter gir og sunn fordelen av å undertrykke appetitt gjør ikke vondt, heller.

Erobre din tørst

Mange ganger folk forvirre være sulten med behov vann. Prøv å drikke et glass vann før og etter hvert måltid. Se om denne ekstra væske bidrar til å tilfredsstille deg. Hvis det virker for mye for deg, starte måltidet med suppe. Alt fra en lav-salt consommé til en full grønnsakssuppe gjør underverker for å slå ned hungrys.

Sove 15 minutter eller mer Lengre

Dr. Michelle May, forfatter av "Er jeg sulten? Hva gjør du når dietter ikke virker", sier at mangel på søvn tar kroppen gjennom fysiologisk stress og gjør at du lagrer fett. En ekstra 15 minutter med søvn kan være akkurat det kroppen din trenger for å bidra til å kontrollere appetitten bedre.

Dempe stress

Mange er stresset eaters. Stressresponsen, den "fight or flight" reaksjon, forteller kroppen til å overleve. Det betyr at metabolismen bremser og kjemikalier som kortisol er utgitt. Men i stedet for å spise din vei ut av smerte, prøv sakte pusteteknikker først.

En hypnotisør fra Storbritannia, Paul McKenna (som har hjulpet tusenvis av mennesker mister vekt), tyder på at det å betale oppmerksomhet til mat gjør en forskjell. Han er talsmann for bremse ned å spise. McKenna råder oss til å nyte å spise uten distraksjon ved å sette ned kasseroller og tygge hver bit 20 ganger. Dette fornyet oppmerksomhet til mat hjelper deg å oppdage når du er full.

Sjekk dine medisiner

Du kan ta et medikament som ikke bare påvirker den mentale og metabolske kjemikalier i kroppen din, men kan bidra til vektøkning og øke appetitten. Noen vanlige legemidler som kan ha denne effekten er steroider, antidepressiva, diabetes medisiner og høyt blodtrykk meds. En justering i medisiner kan hjelpe.

Trening

Aerob trening som øker kroppstemperaturen din, og har du arbeider ut for 30, 45, eller til og med 60 minutter spark i utgivelsen av gherlin og peptid YY, to viktige hormoner som arbeider for å undertrykke appetitt.

Den andre pluss med øvelsen er at etter en sprek treningsøkt kroppen fortsetter å forbrenne kalorier, selv under nedkjølingen og utvinning. Så hvis du kan jobbe opp til et nivå på vedvarende trening --- en rask to-timers spasertur eller en halvtime løp --- det kan gi deg opp til å doble kaloriforbrenningen.