Digidexo.com

Har Detox te fremme vekttap?

Visse avgift urtete fremme vekttap. Te som fungerer for vekttap hver har ulike egenskaper, varierende fra bidrar til å avgifte leveren, for å hjelpe til med å fordøye karbohydrater, for å øke metabolismen. Sammen med endringer i kostholdet, kan avgifte te hjelpe deg å miste vekt.

Typer

Listen av te som hjelper med avgiftning og vekttap er lang og kompleks. Få hjelp av en kvalifisert lege utdannet i urtemedisin for å hjelpe skreddersy urter til dine spesifikke behov. En kort liste over de mest nyttige og mest vanlige avgiftende urter som brukes i detox og vekttap inkluderer: melk tistel og løvetann for leveren detox; kardemomme frø, svart pepper, kanel, nellik og ingefær for blod og kolon detox; fennikel og hibiscus som tradisjonelle europeiske vekttap støtte urter; og grønn te for å øke metabolismen.

Liver Detox Funksjon

Avgifte leveren kan bidra til å fremme vekttap på grunn av en av leverens hovedfunksjon er å bryte ned fett og fjerne overflødig fett i gallen gjennom tynntarmen. Når leveren er overbelastet, kan så skje når vi blir utsatt for for mye toksisitet i våre dietter, kan denne funksjonen bli svekket. Med hjelp til å gjøre jobben sin bedre, blir leveren mer effektiv ved å bryte ned fett igjen, og vi miste overflødig fett.

Sunn Colon Funksjon

En frisk kolon er viktig å vekttap. Dersom legemet ikke er eliminere toksiner minst en gang daglig, er det en fare for resirkulering toksiner gjennom kroppen. Å holde en sunn kolon sikrer at giftstoffer er eliminert. De vekttap effekt sirkler tilbake til å støtte kroppens evne til å avgifte. Når dette systemet fungerer som det skal, er en fordel å miste overflødig fett.

Fennikel

Fennikel te er generelt ansett som trygge, ifølge Dr. James Duke, forfatter av "The Green Pharmacy." Den har en lang historie med å støtte gastrointestinal funksjon, og ifølge Dr. Duke, ble inkludert i de amerikanske Pharmacopeia inntil 1970 Det er veldig nyttig for mage opprørt og har noen støtte for fedme, ifølge Dr. Duke.

Hibiscus og grønn te

Hibiscus og grønn te ikke er teknisk involvert i detox, men de er både effektiv som vekttap te og trygge og effektive tilskudd til en detox vekttap blanding. Hibiscus er en klinisk bevist urt som brukes i vekttap og er veldig trygt. Det er et flott tillegg til noen detox vekttap te blanding. Ifølge en 2007 studie i Journal of Ethnopharmacology, overvektige mus matet hibiscus gjorde miste vekt, og studien konkluderte med at hibiscus er effektive for vekttap. Det er trygt, det har en behagelig smak, og det er ingen kjente bivirkninger. Grønn te vil øke stoffskiftet, mest sannsynlig på grunn av polyfenoler, ifølge University of Maryland Medical Center.

Betraktninger

Detox urte formler selges ferdig pakket og også i bulk form. Sørg alltid for å diskutere vekttap og avgiftning plan med en kvalifisert lege utdannet i urtemedisin. Noen detox program bør gå sammen med et sunt kosthold og treningsprogram.