Digidexo.com

Residential behandling for fedme

Residential behandling for fedme


Residential behandling for fedme eller nedsenking-stil behandling er gitt i en live-in behandling eller rehabiliteringssenter. Denne innstillingen gir struktur og intensive behandlinger for å bekjempe årsakene til fedme. Det er støtte fra både ansatte og jevnaldrende og fjerning fra eksterne stressfaktorer og fristelser.

Funksjoner

Fullskala, medisinsk forvaltes i huset behandling inkluderer vanligvis kosthold, mosjon, medisiner og kognitiv atferdsterapi. Det er viktig å rette ernæringsmessige mangler og matallergier. De psykologiske problemene er også adressert. I samsvar med overspising er problemer som depresjon, angst, spiseforstyrrelser og kjedsomhet. Mange programmer inneholder også naturmedisin, kunst, meditasjon og akupunktur.

Fordeler

Nedsenking stil av behandlingen kan hjelpe overvektige mennesker å oppnå vekttap som er medisinsk signifikant. Det gir struktur og støtte som trengs for å forbedre helsen betraktelig i en gitt tidsperiode. Ifølge Duke University School of Medicine, som har utført kliniske studier på sitt bolig fedme behandling anlegget, er denne metoden et levedyktig alternativ til kirurgiske inngrep.

Resultater

Pasientene er i stand til å gjøre endringer i livsstil som varer. Duke University rapportert at et år etter sin fire-ukers program, vil 80 prosent av deltakerne opprettholdt sine livsstilsendringer og fortsatte vekttap.

Effekter

Effektene av fire uker på en bolig anlegget inkluderer: 6 til 7 prosent vekttap, økt fleksibilitet og energi, lavere blodtrykk, lavere kolesterol, lavere blodsukker, bedre spisevaner og søvnvaner, redusert behov for medisinering, og bedring i humøret , selvbilde og selvtillit. Deltakerne hadde også økt aktivitetsnivå, og økt bevissthet om overspising triggere.

Ulempene

Hindringen til behandling for de fleste pasienter er prisen, som forsikringsselskaper ikke betaler for. Krav analyser av Blå Kors og Blue Shield of North Carolina fant at overvektige pasienter koste minst 30 prosent mer i erstatningsutbetalinger enn normalvektige pasienter.