Digidexo.com

Den beste frukten Diet

Den beste frukten Diet


Selv om ikke vanlig ansatt, frukt dietter tilbyr et vell av helsemessige fordeler. Tross alt, ernæringseksperter sier at vi bør spise minst fem porsjoner frukt om dagen. Frukt er også lav i natrium, slik at de bidrar til å redusere sjansen for å få vann vekt. Videre vil skje hurtig vekttap mer naturlig med en frukt diett enn med noen annen diett fordi økningen i frukt forbruk bidrar til å fylle magen, og dermed oppmuntre oss til å spise mindre og redusere vår kaloriinntak.

Starte en frukt diett

For de tre første dagene, bør dieters spise så mye frukt som de ønsker. På slutten av dagen bør du drikke to høye glass grønnsaksjuice med en spiseskje olivenolje blandet. Å spise så mye du vil vil bidra til å stoppe fristelsen til å slutte, som er sterkest i begynnelsen. Det er bedre å spise mer i løpet av disse tider enn å slutte, slik at du vil presse gjennom resten av dietten.

Sørg også for å tygge frukt så sakte som mulig. Det tar lengre tid for kroppen å føle deg mett når du spiser vannbaserte matvarer enn ting som kjøtt, ost og korn.

Bland aldri frisk og tørket frukt i samme måltid. Fordøyelsessystemet vil ha en hard tid å fordøye begge i samme sittende og du kan gjøre mer skade enn godt for kroppen din.

Spis minst fire måltider om dagen, helst fem. Fordøyelsessystemet er ikke laget for å ta i pounds og pounds av frukt på en gang. Den surhet er for mye, og alt vannet kan gjøre stoffskiftet sakte ned betraktelig.

Ernæringsfysiolog Jay Robb Fruit Flush Diet

Laget av ernæringsfysiolog Jay Robb, er frukten Flush Diet en diett som angivelig hjelper dieters miste opp til 10 pounds i tre dager. Det krever bare to trinn: På den første dagen, rister bruker drikker protein til hvert måltid. Da er det to dager med å spise en porsjon frisk frukt hver 2 timer. Til middag hver kveld, er det rå grønnsaker og magre proteiner. På denne måten blir muskelen ikke ofret av hensyn til å miste vekt siden det er muskel som kommer til å brenne i vekt raskest og mest effektivt og sunt.

Det er en diett som gir opptil 1000 kalorier av dagen, men som gir raskere muskelvekst og metabolisme aktivitet slik at de kaloriene er brent enkelt.

Dessuten antyder Robb bære vann med deg som hver gang du spiser noe du trenger å drikke så mye vann som mulig.

Bortsett fra frukt, rå grønnsaker, protein drinker, kylling og fisk, det er svært lite annet du kan spise på diett. Vanlige matvarer og drikker som meieriprodukter, kaffe, te, kosthold og regelmessig brus, brød, poteter, grønnsaker som er kokt og alle søtsaker er forbudt.