Digidexo.com

Tegn på alkoholisme i høyskolestudenter

Tegn på alkoholisme i høyskolestudenter


College er ofte et sted hvor regler og retningslinjer går ut av vinduet. Studentene får frihet og uavhengighet de ikke hadde tidligere, levde under taket av sine foreldre. Sammen med fester og alkoholholdige arrangementer, er drikkemiljøet utbredt på college. Hvis du er bekymret for at du eller noen du kjenner kan være fallende krykke til alkohol tendenser, sørg for å få hjelp hvis du legger merke til disse tegnene.

Neglisjere Ansvarsområder

Etter en kveld på byen, folk ofte oppleve litt av bakrus. Men hvis en høyskole student gjentatte utflukter begynner å forstyrre dagliglivet, er dette et tegn på det kan være et problem. Gjentatte ganger neglisjere ansvar på grunn av drikking er et tegn på alkoholisme. En student kan begynne mangler klasse flere ganger eller å unnlate å slå i oppdrag. En høyskole student vil begynne å utføre dårlig i klassen eller flunking klasse og begynne å hoppe forpliktelser som venns fødselsdager eller hendelser som pleide å være meningsfullt for ham på grunn av konstant bakrus. Når en elev begynner å sjekke ut på livet, er noe definitivt galt.

Misbruk av alkohol

Dersom en student begynner å bruke alkohol i situasjoner som er fysisk farlig, er dette et annet tegn på alkoholisme. Drikking og kjøring, som opererer en annen form for maskiner mens du drikker eller blande alkohol med reseptbelagte medisiner er misbruk av alkohol som synliggjør forestående alkoholisme.

Juridisk Trouble

Når en elev begynner å kjøre inn i juridiske problemer gjør med henne drikking, er alkoholisme årsaken. Å bli kastet ut av dorm fasiliteter for å forårsake vold, blir arrestert av campus sikkerhet, delta i drukket og uordentlig oppførsel, verbalt eller fysisk misbruk lærere, jevnaldrende eller polititjenestemenn og pådra kjøring lovbrudd som DUIs og DWIs er alle forekomster som, når gjentas ofte, signal alkoholisme.

Forverring

Et annet tegn på alkoholisme er hvis en student fortsetter å drikke selv om dette alkoholbruk forårsaker skadelige effekter i relasjoner. For eksempel, hvis en student venninne av kjæresten ville bli opprørt hvis en student ender opp med å drikke med venner, men studenten bestemmer seg for å drikke anyways, kan dette være et tegn på alkoholisme.

Økt toleranse

Toleranse er en viktig advarsel tegn på alkoholisme. Studenter som må drikke mye mer enn de pleide å å føle seg "summet" viser økende tegn på toleranse, som er en advarsel tegn på alkoholisme. Når en student har å drikke mer på tønne fest, frat funksjon eller ut for en standard kveld på byen med venner for å få beruset følelse, betyr dette økt toleranse er oppstått. Over tid vil en student på vei nedover stien mot alkoholisme trenger større mengder alkohol for å føle de samme effektene som han pleide å med mindre beløp.

Tilbaketrekking

Abstinenssymptomer er en annen stor advarsel tegn på alkoholisme. Dersom en student trenger en drink i morgen til stødig hennes rister eller hvis hun opplever angst eller jumpiness, skjelving, svetting, kvalme, oppkast, søvnløshet, depresjon, irritabilitet, hodepine, tap av appetitt eller utmattelse, kan disse være abstinenssymptomer. Drikker tungt skaper en avhengighet av kroppen på alkohol, og abstinenssymptomer oppstår når personen ikke lenger tar stoffet.