Digidexo.com

Vekttap og hjertesvikt

Hjertesvikt er sterkt indisert som et symptom på fedme og vektøkning. Hjertesvikt, også kalt kongestiv hjertesvikt, kan enten være sluttresultatet av en kronisk sykdom eller resultatet av gjentatt belastning på hjertet. Fedme er en stor påkjenning på hjertet, som fører til høyt systolisk blodtrykk, eller hypertensjon, og forskjellige andre sykdommer. En av de beste måtene å redusere hypertensjon og risikoen for hjertesykdom og svikt er ved å redusere vekten.

Symptomer på hjertesvikt

Symptomer på hjertesvikt utvikle enten fra backup av væsker inn i lungene og vev eller fra manglende evne av hjertet for å levere oksygen til organer i kroppen. Noen pasienter opplever kortpustethet, ikke bare etter anstrengelse, men også mens du ligger nede. Kortpustethet eller åndenød, kan oppleves både i våken tilstand og mens du sover. Tungpustethet eller hoste går sammen med dyspné og oppleves av noen pasienter.

På noen ganger, pasienter opplever lungeødem, eller væskeansamling i lungene. Lungeødem fører til at pasienten hoste opp rosa skum. Vektøkning og væskeretensjon, inkludert hevelse i ekstremiteter, er vanlig. Noen pasienter indikerte at de hadde en lessening av appetitt eller følt full etter små måltider. En unormal hjerterytme kan også være et tegn på hjertesvikt.

Fedme

Hypertensjon forårsaker 75 prosent av alle hjertesvikt tilfeller. Hypertensjon er preget av å ha høyt blodtrykk, en tilstand som gir stor belastning på hjertemuskelen. Hypertensjon streker hjertemuskelen, og skaper spenning som reduserer dens evne til å trekke seg sammen og slappe av.

En av de viktigste risikofaktorer for hypertensjon er fedme. Fedme fører til et overskudd av insulin i systemet, noe som øker blodtrykket. Også, adipose, eller fettceller, slipper stoffer som er handlet på av nyrene, igjen heve systolisk blodtrykk og resulterer i hypertensjon. Selv hypertensjon kan kontrolleres med medisiner, en av de beste måter å kontrollere det er gjennom vekttap.

Å miste vekt for hjertet

En vanlig misforståelse er at bare de som er ekstremt overvektige kjøre risikoen for hjertesykdom. Faktisk, presenterer hvert punkt ovenfor en sunn body mass index (BMI) høyere risiko for hjertesykdom, og i forlengelsen, hjertesvikt. En studie av nasjonale hjerte Lung and Blood Association fant at menn har en 5 prosent økt risiko for koronar sykdom med hver ekstra punkt i deres BMI, mens kvinner har en 7 prosent økt risiko (Caremark, 2009).

Folk over en sunn BMI er i faresonen, ikke bare for hypertensjon, men også fra overforbruk av hjertemuskelen. Større organer krever mer blod, noe som fører til at hjertet til å pumpe mer. Redusere din BMI og miste vekt ikke bare reduserer risikoen for høyt blodtrykk og hjertesvikt, men reduserer også belastningen på hjertemuskelen.

Kosttilskudd endringer

Å miste vekt er ikke den eneste kosttilskudd endring noen hjertesviktpasienter må gjøre; natrium er også en del av den diett som må overvåkes nøye. Svakere pumping av hjertet ber nyrene å beholde væske og salt, som kan føre til ødem. Mange pasienter er begrenset til 1500 mg natrium i døgnet. Kutte ut natrium fra kosten din går hånd i hånd med vekttap, siden mange høyt kolesterol og høy-fett matvarer inneholder også store mengder av natrium. Unngå bearbeidet mat som er høy i fett, kolesterol og natrium; stedet spise ferske råvarer, magert kjøtt og masse kostfiber.

Trening

Trening er en viktig komponent i enhver vekttap rutine for å hindre hjertesvikt. En komponent av aerobic trening sammen med lys styrketrening bedrer blodgjennomstrømningen og trimmer fett. Stillesittende livsstil er en av de viktigste årsakene til fedme, så når du starter et hjerte-sunn vekt-tap rutine, er det viktig å kombinere det med trening. Pasienter som allerede har lidd av hjertefeil er ikke alltid godkjent for utøvelse av sine leger, men i noen tilfeller gjør nytte av en lett rutine. Ikke bare utøve trim fett og forbedre kondisjon i ditt hjerte, det reduserer også stressnivå, en annen bidragsyter til hjertesvikt.