Digidexo.com

Flytende Diet Farer

Flytende dietter er en populær metode for å stimulere vekttap, på grunn av sin relative enkelhet og brukervennlighet. Men til tross for disse positive, flytende dietter bære noen risiko som bør vurderes nøye og adressert før blindt hoppe på en av disse planene.

Utilstrekkelige daglige kalorier

Flytende dietter føre til vekttap, men i noen tilfeller redusere de totale kalorier for mye, noe som kan resultere i en uønsket tap av lean mass sammen med tap av fett. Tap av lean mass er uønsket som lean mass holder din hviler metabolic rate høy. Hvis du taper mer enn én eller to pounds en uke, sjansene er gode for at du mister lean mass i tillegg. Takket være deres utrolig lave daglige kalori summer, flytende dietter ofte ikke overholder denne regelen.

Utilstrekkelig ernæring

Flytende ernæring kan aldri sammenlignes med den ernæringsmessige kvaliteten på matvarene som finnes i naturen. Dermed er en flytende diett frata kroppen av både kalorier og vitaminer. Selv om mange flytende planer tilby deg muligheten av å konsumere en hel måltid per dag, er at knapt nok til å dekke dine daglige ernæringsmessige behov. Langvarig flytende dietter har potensial til å føre til symptomer på underernæring, som kroppen er ofte ikke får nok fett eller proteiner for å overleve optimalt.

Digestive Issues

Flytende dietter også unnlater å gi din daglige fiber trenger å optimalisere tarmhelsen. Mangel på kostfiber kan føre til enten forstoppelse eller diaré. Dessverre, mest likvide dietter ikke klarer å takle dette på, slik at du i en tilstand av muligens evigvarende gastrointestinale plager.

Uholdbar Vekttap

Mens flytende dietter er praktisk, som nesten hvert måltid kommer pre-pakket og pre-planlagt, de gjør lite for å lære deg om riktig ernæring, slik at du kan opprettholde vekttap på slutten av dietten. Uten din flytende shake "krykke", vil du være mer sannsynlig å gå tilbake til dine gamle matvaner, stadig gjenvinne den vekten du har jobbet så hardt for å tape.

Betraktninger

Mens disse farene kan gjøre flytende dietter virke uholdbar, er at neppe tilfelle. Hvis riktig håndtert med hensyn til disse fire spørsmålene, kan en kortsiktig flytende diett være et effektivt verktøy for fett tap. Bare holde øynene åpne for disse farene, og du vil dramatisk øke sannsynligheten for suksess.