Digidexo.com

Slik fjerner Tobakk flekker fra tennene

Slik fjerner Tobakk flekker fra tennene


Røyking flekker tennene over tid, og hvis du ikke er forsiktig, kan de skjemmende flekker bli permanent. Professional bleking kan hjelpe bli kvitt tobakk flekker fra tennene, men det kan også være kostbar. Tobakk flekker kan også fjernes hjemme med noen grunnleggende ingredienser. Det er imidlertid viktig å merke seg at å fjerne tobakk flekker på egen hånd kan ta lengre tid, så det er viktig å holde fast med det og ha tålmodighet.

Bruksanvisning

•  Lag en pasta av natron og hydrogen peroxide. MotherNature.com anbefaler at du bruker peroxide sparsomt fordi det kan forårsake en brennende følelse. Sett lim på en myk tannbørste. Børst tennene med lim for å fjerne tobakk flekker. Gjør dette 1-2 ganger daglig. Rise munnen med vann for å fjerne lim. Ikke svelg lim eller vann.

Børst tennene med en hvithet tannkrem etter hvert måltid. Bruk en antibakteriell munnvann. Holde tennene fri for plakk bidrar til å hindre flekker fra tobakk og andre elementer.

Skyll munnen etter du røyker. Hvis du ikke kan bruke munnvann, swish vann rundt i munnen. Gjør dette når du spiser hvis du ikke kan pusse tennene umiddelbart.

Floss daglig for å holde plakk fra å bygge opp mellom tennene.