Digidexo.com

Slik Cure Morning Breath

Slik Cure Morning Breath


Morgen pusten er et begrep som brukes for å beskrive halitosis opplevd på å våkne om morgenen. Under søvn, produksjonen av spytt som vasker bort lukt-bakterier i løpet av dagen bremser eller stopper. Dette gjør at bakterier produksjonen å stige kraftig i løpet av natten, noe som fører morgen pusten. Problemet kan være spesielt tydelig i munn-breathers eller folk som snorker. Røykere har også mer problemer med dårlig ånde.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke eller bruke noen muntlige tobakksprodukter. Røyking bremser spyttproduksjon ytterligere, noe som gjør munningen enda mer utsatt for bakterievekst i løpet av natten. Den tjære også strøk tennene og tannkjøttet, og etterlater en stinkende rester.

Opprettholde god munnhygiene i løpet av dagen. Pensle etter hvert måltid, tre ganger om dagen. Børst rett før seng med en oksygenrikt tannkrem. De bakterier som vokser i munnen i løpet av natten er anaerob, slik at oksygenerte tannpastaer kan bidra til å drepe dem før sengetid.

Floss daglig før sengetid. Dette fjerner eventuelle matrester fanget mellom tennene hvorpå bakterier kan vokse i løpet av natten. Bruk en tungeskrape for å skrape tungen. Bakterier trives på tungen. Noen tannbørster kommer med en tunge skraper på baksiden av børstehodet, slik at du kan bruke den i stedet for å kjøpe en separat.

Skyll munnen med et antibakterielt munnvann rett før sengetid, etter bruk av tanntråd og børsting. Gurgle med munnvann slik at det kan komme bakterier på baksiden av halsen din.

Se familien din lege for eventuelle snorking problemer du måtte ha. Snorkere puste gjennom munnen, tørker opp noen spyttproduksjon i munnhulen. Puste gjennom nesen vil redusere dårlig ånde.