Digidexo.com

Hvordan Finne Refleksologi Nyre Zone

Hvordan Finne Refleksologi Nyre Zone


Nyrene er regnet som en av kroppens viktigste organer. Nyrene hovedfunksjon er å fjerne giftstoffer fra systemet. Bruk refleksologi å stimulere nyrene og holde nyrene fungerer. Refleksologi har vært brukt i tusenvis av år for å stimulere organer og holde dem i deres beste stand.

Bruksanvisning

tillater pasienten å posisjonere seg på en komfortabel måte. Det må være en posisjon som gir deg tilgang til begge hans hender og føtter.

Finn en behagelig stilling for deg. Du må være i stand til å sitte og massere hender og føtter av pasienten i lange perioder av gangen. Du må kanskje flytte rundt for å ha tilgang til den andre siden av kroppen.

Plasser pasientens hånd i en av hendene. Bruk den andre hånden for å finne midten av håndflaten hans. Gni tommelen ned mellom pekefingeren og langfingeren rett over tommelen linjen og press. Dette er en refleksologi nyre sone.

Gjenta fremgangsmåten i trinn 3 på den annen side. Gni hver hånd til smerten og ubehaget avtar.

Flytt til foten av pasienten. Plasser en av føttene i hendene med tomlene på fotsålen. Gni tommelen ned foten til bunnen av buen i mellom stortåen og neste tå. Dette er en annen refleksologi nyre sonen. Påfør trykk og gni kraftig i en opp og ned bevegelse for å stimulere nyrene.

Gjenta denne prosessen i trinn 5 på den andre foten. Gni og press til smerten og mildt ubehag går unna.

Tips og advarsler

  • Bruk aromaterapi lotion eller olje for å hjelpe slappe av pasienten.