Digidexo.com

Hvordan avlaste forstoppelse raskt

Hvordan avlaste forstoppelse raskt


Forstoppelse kan forårsake kramper, smerter i endetarmen, oppblåsthet, kvalme og selv blod fra anstreng. Når avføring akkumuleres i tykktarmen og tilstanden blir uutholdelig, må du avlaste forstoppelse fort. Vurdere en sitronsaft klyster for å rense kolon og erstatte pH-balansen.

Hvordan avlaste forstoppelse raskt

Klem saften fra tre sitroner. Tilsett saften til to liter lunkent vann for å lage en rensende løsning for å avlaste forstoppelse fort.

•  Sett sitronsaft løsning i et klyster pose som har strømningsrøret lukket. Smør spissen av klyster røret med vitamin E-olje eller aloe vera.

Lay på magen med hodet ned og bakenden opp. Sett smurt klyster tube forsiktig og nøye inn i endetarmen for å avlaste forstoppelse fort.

Slipp slukke på klyster bag. Tillat den rensende væske å strømme inntil oppløsningen er ut av posen.

Rull på ryggen, og deretter på venstre side. Masser din høyre side, under ribbeina, over magen og deretter på venstre side.

Stopp strømmen av væsken midlertidig hvis du opplever smerte. Hold deg på din side, puste dypt og start klyster når smertene stopper.

Hold løsningen i kolon i tre til fire minutter for å avlaste forstoppelse fort. Sitte på toalettet og la tarmene å tømme.

Hint

  • Avvikle klyster prosessen hvis du opplever smerte som vedvarer.
  • Ikke bruk vann som er varmt eller kaldt i sitronsaft løsning.