Digidexo.com

Bragg eple cider eddik Fordeler

Bragg eple cider eddik Fordeler


Apple cider eddik har vært et hjem rette og supplerende behandling for forskjellige forhold for dusinvis av år. Den har et bredt utvalg av påståtte helsefordeler, med effekter som spenner fra sykdom lettelse å bedre personlig utseende. Bragg eple cider eddik kan tilby ytterligere fordeler, siden det er organisk samt rå og ufiltrert.

Blood Sugar Kontroll

I følge en undersøkelse gjennomgang publisert i 2006 i tidsskriftet "Medscape generell medisin," inntak av en liten mengde eddik før måltider kan forbedre blodsukkerkontrollen og selv redusere glykemisk indeks verdien av matvarer i måltidet. Glykemisk indeks refererer til mål på hvor mye en viss mat påvirker blodsukkeret. Apple cider eddik kan også forbedre blodsukkerkontroll hos personer som er insulinresistent eller som har diabetes.

Immunitet og fordøyelse

Bragg eple cider eddik har antimikrobielle egenskaper, som gjør det til et ideelt produkt for behandling av mindre plager. Bland en spiseskje eller to med et glass vann og drikk blandingen hvis du lider av acid reflux eller andre fordøyelsesproblemer, for eksempel. I tillegg er gjæret arten av Braggs eplecider eddik, siden det er upasteurisert og ufiltrert, bidrar gunstige bakterier og enzymer som produserer en alkalisk miljø i kroppen, og kan øke total immunitet.

Organiske Fordeler

Det kan ikke virke som å velge økologisk eple cider eddik er like viktig som å velge økologiske råvarer, men det gjør en positiv forskjell. Cider eddik er laget av ferske pressede epler og epler er nummer 1 mat på Environmental Working Group er "Dirty Dozen" liste for 2014, som rangerer hvor mye sprøytemiddelrester på råvarer. Ifølge gruppen, 99 prosent av testede eple prøvene viste seg positive resultater for minst ett pesticid rester. Braggs bruker økologiske epler å gjøre sin cider eddik, hentet fra bønder som bruker bare organisk, biologisk nedbrytbare spray på sine produkter.

Anekdotiske bevis

Braggs hevder en rekke andre fordeler for sin eple cider eddik, inkludert bedre smertelindring, vektkontroll og ungdommelig utseende. Forskerne authoring forskning gjennomgang publisert i "Medscape generell medisin" erkjenner prominence av slike krav knyttet til hjem rettsmidler og tidligere medisinske behandlinger, men merk at det er lite, om noen, vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere dem. Før du bruker eple cider eddik å faktisk behandle enhver medisinsk problem, se din lege for en fullstendig evaluering.