Digidexo.com

Hvordan forberede en klyster

Hvordan forberede en klyster


Klyster er en naturlig, trygt og relativt rimelig måte å rense tarmer. Som avføringsmidler og colonics, kan Klyster brukes til å fremme fordøyelses lyng og lindre forstoppelse. Selv om klyster kan utføres trygt og godt innenfor personvernet til hjemmet ditt, er det flere viktige skritt for å vurdere når du forbereder et klyster.

Hvordan forberede en klyster

•  Bestem deg for om du skal utføre klyster selv eller med hjelp. Alder og fysiske funksjonshemninger kan gjøre utføre et klyster vanskelig eller umulig uten noen til å hjelpe. For å forberede for din første klyster, ta kontakt med legen din for å sikre at du er fysisk i stand til å utføre hvert trinn i prosessen på egen hånd.

Lær hvordan klyster fungere. Selv om det finnes flere forskjellige typer klyster, de virker på samme måte. En flaske, pose eller kan brukes for å inneholde et rensende klyster løsning. Gummi slange og en dyse blir brukt til å overføre oppløsningen i tarmer gjennom anus. Det er også komplett byggesett, som bruker en squeezable plastflaske og festet munnstykke.

Bestem hvilke klyster best dekker dine behov. Hjem klyster kits er all-inclusive og tilgjengelig på nabolaget ditt apotek. Klyster gjort med varmt vannflasker eller stålbokser kan være lettere å selvadministrere uten å søle rensing løsning, selv om de kan være litt dyrere.

Velg en rensende væske som skal brukes i din klyster. Skjønt varmt vann er den vanligste, kan enemas også utføres med eddik, kaffe, haibrusk eller løsninger laget med hvetegress, hvitløk eller andre urte kosttilskudd. Det er viktig å vurdere risikoen for allergisk reaksjon når forbereder en klyster.

Kjøp en anal glidemiddel for å sørge for at klyster munnstykket kan settes inn komfortabelt og trygt inn i endetarmen. Hjem klyster kits inkluderer ofte en anal glidemiddel. Hvis du velger å bruke et klyster kan eller vannflaske, kommersielle smøremidler som KY Jelly, Astroglide eller vaselin er tilgjengelig på de fleste apotek.

Gi deg selv minst en time å fullføre klyster prosessen. Etter utvise klyster løsning fra tarmer, må du gjøre flere retur for å rense tarmer helt.

Sjekk med apoteket for å få tips om hvilke klyster kan være riktig for deg. Nettsteder som selger klyster utstyr kan være en god kilde til informasjon om hvilke produkter som best dekker dine individuelle behov.

Hint

  • Forbered et trygt og rent miljø for å administrere din klyster. Anal utslipp er en uheldig men felles risiko når du utfører et klyster. Forbered deg på ditt første klyster ved å holde håndklær eller bathmats på hånden.