Digidexo.com

Restless Leg Syndrome Associated Med Spider årer

Restless Leg Syndrome Associated Med Spider årer


En rekke faktorer kan forårsake rastløse ben syndrom og edderkopp årer. Men i noen tilfeller, rastløse ben syndrom forbundet med edderkopp årer kan skyldes dysfunksjon av venene i bena.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom (RLS) refererer til en tilstand der en person opplever ubehagelige opplevelser i bena når de er i ro. Personer med RLS kan finne det vanskelig å sitte stille, og de kan ha problemer med å sove på grunn av trang til å bevege beina.

Funksjoner

Ifølge Varicose-Veins.com, er rastløse ben syndrom en vanligvis forbindes med tilstedeværelse av edderkopp årer.

Spider årer

Spider årer er tynne åreknuter. Ifølge MedicineNet.com, edderkopp årer er vanligvis rød, blå eller lilla og vises ofte på bena, ankler og føtter.

Venous Reflux

Ifølge VeinClinics.com, kan noen tilfeller av rastløse ben syndrom sameksistere med venøs refluks. Årer som ikke klarer å pumpe blodet tilbake til hjertet forårsake venøs refluks; blod samler seg i de mislykkede årer og kan føre til edderkopp årer.

Betraktninger

Ifølge GreenvilleVeins.com, kan "venen insuffisiens" som forårsaker edderkopp årer også føre giftstoffer til å bygge opp i venene i bena, forårsaker symptomer på rastløse ben syndrom.