Digidexo.com

Hvordan du raskt bli kvitt tett nese

En tett nese er et problem som alle vil oppleve mange ganger i løpet av livet. Noen mennesker får tett nese på grunn av fuktigheten i hjemmet eller temperaturen utendørs. Andre årsaker er tette bihuler og / eller visse allergier. Det er mange trygge og effektive måter å raskt kvitte seg med en tett nese.

Bruksanvisning

•  Få en luftfukter. En luftfukter holder luften fuktig i ditt hjem. Det fører til at slimhinnene i nesen for å holde seg fuktig. Ekstremt tørr luft bevirker slimhinnene til å bli for tørt, noe som resulterer i en tett nese. Kontroller at filteret blir endret i luftfukteren etter behov, for å holde ren luft som sirkulerer i hjemmet til alle tider.

Påfør en varm fuktig omslag på ansiktet ditt for å dekke dine øyne, nese og munn. Du kan bruke den så mange ganger du trenger det. Den varme fuktighet fra komprimere hjelper å utvide (åpne opp) i blodårene. Som bidrar til å decongest din lomme hulrom, noe som gjør det enklere for deg å puste.

Ta en varm dusj. Dampen vil bidra til å lette noe av trykket i hodet og nesen. Dette vil også bidra til å utvide blodårene. Dermed tømme nasal passasje, noe som gjør det lettere å puste igjen. Det er en god idé å ta en varm dusj før sengetid for å tømme nasal passasje. Dette vil tillate deg å sove mer komfortabelt.

Få en over-the-counter decongestant. Sørg for å sjekke med legen din før du tar noen nye medisiner. Tar decongestant vil bidra til å redusere betennelse i eller rundt bihulene. Dette gjør at slimet til naturlig renne fra bihulene. Når slimet har en sjanse til å renne, vil du begynne å føle deg bedre.

Unngå å røyke eller å være rundt andre som røyker. Røyk og andre irritanter som for eksempel parfyme, sterke rengjøringsmidler og andre irritanter noen ganger irritere dine øvre luft hulrom. Røyking fører til at slimhinnen i bihulene blir betent eller hovne. Dette skader bihulene som forårsaker langsiktige infeksjoner innen sinus hulrom og en konstant tett nese. Hvis du oppdager at tett nese ikke går bort etter noen dager, gjøre en avtale med legen din. Det kan være andre bakenforliggende årsaker til din tett nese. Legen vil gi en behandlingsplan for deg deretter.