Digidexo.com

Diett for noen med hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, er hjertesykdom nummer én drept i USA. Om lag 40 prosent av alle dødsfall skyldes hjertesykdom, som er mer enn hver type kreft kombinert. Hjertesykdom er en samlet vidt begrep for å beskrive plager som kan påvirke blodårer, rytmen av hjertet, noen feil som du kan bli født med eller utvikle, og hjerteinfarkt. Hjertesykdom er ofte forebygges eller behandles med diett spiller en stor rolle.

Ting å spise

Når du følger en diett, sier National Institutes of Health, minimere virkningen av hjertesykdom, er det visse matvarer som er bra for kroppen din. Matvarer som du kan spise rikelig med er frukt og grønnsaker, på grunn av de mange vitaminer og næringsstoffer som finnes i de ulike alternativer åpne for deg å konsumere. Korn er en annen viktig del av et sunt kosthold, men holde seg borte fra fet brød. I form av å spise protein, er det flere typer som er tillatt og flere typer som ikke er. Magert kjøtt, mager fjærkre, sjømat, nøtter og egg er alle tillatt, og er gode kilder til protein. Det er viktig å spise alt med måte og å følge den daglige guide for hvor mange porsjoner av hver tillates en dag. Du forventes å få minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker daglig, minst seks porsjoner med korn om dagen, og ikke spise for mye protein som det kan til slutt være dårlig for deg. Endelig er det viktig å holde seg unna store mengder alkohol, med maksimalt to drinker om dagen, anbefaler Help Guide.

Hva du ikke å spise

Som med alle diett, det er matvarer som du må holde deg unna fordi de ikke er bra for deg. Den største gruppen som du trenger for å minimere er fett. Medisinske eksperter sier at ikke mer enn 35 prosent av det daglige kostholdet bør bestå av fett. Når det gjelder protein, mens de fleste er akseptabelt, er det et par ting å huske på. Holde seg borte fra and og gås, som de er fete fugler og trim så mye fett av eventuelle kjøtt før de er fortært. Ifølge Help Guide, inneholder mange dagligdagse produkter mettet fett som ost, melk, iskrem, bacon og smør, noe som betyr at de bør unngås for enhver pris. Foods høy i natrium er ikke bra for hjertet ditt, så forbruker mindre enn 2400 mg av salt daglig er viktig. Selv om det ikke er anbefalt å jukse på kostholdet ditt, er det mange som spiser ting som de ikke burde, så det er viktig å moderere beløpet som du forbruker og bare gjøre det med måte.