Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle canker sår

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle canker sår


Canker sår er smertefulle sår i munnen, og er også kjent som munnsår. Noen årsaker til canker sår spiser varm mat som brenner ganen av munnen din, biting ned på innsiden av kjeven virkelig hardt, spise sure matvarer som holder seg til slimhinnen i kinnet, spise en usunn diett, lav immunsystem, stress , genetikk og en mindre skade av munnen som en slip av tannbørste eller en jab fra en tannpirker. Hvis foreldrene dine hadde canker sår, er det mer sannsynlig å få dem. Hvis du tar visse medisiner for revmatoid artritt, er du også mer sannsynlig å få en canker sår. Det finnes måter å behandle canker sår som er enkelt og billig.

Bruksanvisning

Bruk en våt svart te-pose til canker sår og la den på i noen minutter. Den garvesyre i te-pose kan lette smerter fra canker sår.

Bland 1 ss. av hydrogen peroxide med et glass vann og swish den rundt i munnen som et munnvann. Hydrogen peroxide blandet med vann gjør en munnvann som kan desinfisere canker sår og gjøre det leges raskere. Bruk hydrogen peroxide som munnvann flere ganger om dagen, men vær forsiktig så du ikke å svelge den.

Ta 1 ss. av Mylanta eller melk av Magnesia og swish den rundt munnen. Den Mylanta eller melk av Magnesia vil belegge canker sår og holde den fra å bli smittet. Hvis canker sår er allerede infisert, ikke bruk denne hjem middel, fordi belegget vil beskytte bakterier som forårsaket infeksjonen. Du vil vite om canker sår er allerede infisert hvis du ser en rød ring rundt canker sår og en gråaktig, gul farge. Hvis det blir infisert, kan du se en lege for behandling.

Bland 1 ts. of Milk of Magnesia med 1 ts. av Benadryl allergi flytende medisin og swish den rundt munnen flere ganger om dagen for å bidra til å lette smerter forårsaket av en canker sår. Sørg for å spytte denne blandingen ut etter swishing det rundt i noen minutter.

Bland natron og vann for å lage en lime, og bruke den til canker sår. Eller bland 1 ts. av natron med 1 ts. av salt og 2 oz. av hydrogenperoksyd. Bruk dette som et munnvann flere ganger om dagen for å hjelpe lindre smerten fra canker sår og fremskynde helbredelsesprosessen. Hvis denne blandingen er for sterk, spe den med litt vann.

Tips og advarsler

  • Drikk et glass tranebærjuice i mellom måltidene. Bland en teskje honning med ¼ ts. gurkemeie og bearbeid det på canker sår med en bomullspinne. Dette kan bidra til å lindre smerten, men det kan også svi litt. For å hindre canker sår oppstår i første omgang, prøver å spise 4 ss. av vanlig, unflavored yoghurt hver dag. Se etter yoghurt med aktive kulturer som Lactobacillus acidophilus. Prøv å ta saften fra en aloe planten og bruke det til canker sår.
  • Hvis canker sår blir infisert, kan du se en lege for behandling.