Digidexo.com

Hvordan å få muskler og størrelse

Når det gjelder å opprettholde helse og velvære, er det alltid en passende løsning, spesielt når du ser ikke bare å gå ned i vekt, men også få muskler og størrelse. Mens det kan virke skremmende for de som har ennå å finne ut akkurat hvordan du skal gå om prosessen, ta hjertet i å vite at det er definitivt mulig å oppnå en tonet kroppsbygning.

Hvordan å få muskler og størrelse

Opprett et treningsprogram som inkluderer en diett plan og en trening diett. Å miste vekt er en forløper til å få muskler, noe som betyr at kondisjonstrening er i orden.

Gjør cardio trening for ikke mindre enn 45 minutter, men ikke mer enn én time per økt. Det er viktig ikke å brenne alle ubrukte kalorier siden musklene trenger dem for styrke og vekst.

3 Gjør øvelser som er rettet mot visse mengder muskelgrupper på et gitt tidspunkt. Pass på at du trener den muskelgruppen til å mislykkes, og dermed gir musklene til å vokse sterkere tilbake etter hvile.

Følg din diett plan til punkt og prikke. Det er viktig at etter hvert intens treningsøkt, du følger opp med en høy-protein supplement innen en time etterpå. Dette bidrar til å reparere og vokse musklene dine.

•  Ta kosttilskudd for vekttap og / eller muskel gevinst. En god tommelfingerregel er å konsumere 1 gram protein for hver kilo kroppsvekt hver dag. Det er naturlig-baserte kosttilskudd som kan optimalisere resultatet av din fitness plan. Det gjør vondt aldri å få litt hjelp, spesielt fra organiske kilder.

Gjør dine treningsøkter hver dag, eller så vanlig som du kan klare. Konsistens er svært viktig. som det dikterer frekvensen av fremgangen din. Målrette ulike muskelgrupper på hver enkelt dag for å være sikker på å ikke overarbeid.

Hint

  • Å få en profesjonell trener vil hjelpe deg å få resultater raskere og gir deg mulighet til å opprettholde forbedringene.
  • Investering i godt hjem gym utstyr vil gå en lang vei i å hjelpe deg å opprettholde en tonet kropp.
  • Aldri ta snarveier ved å ta muskelforsterkere som ikke er godkjent av US Food and Drug Administration. De kan være giftig, spesielt når det konsumeres i lange perioder.
  • Løft aldri vekter med mindre med en trener eller en spotter.