Digidexo.com

Hjem tiltak for å myke Ørevoks

Ørevoks er en gunstig enhet konstruert for å beskytte arbeidet i det indre øret. Imidlertid kan for mye voks være en dårlig ting. Det kan føre til problemer med hørsel samt øreverk. Rutinemessig fjerning av ørevoks er anbefalt, men det kan noen ganger samle og herde inne i øregangen, noe som gjør det vanskelig å fjerne. Hjem rettsmidler for å myke opp ørevoks har vist seg å være effektive i disse tilfellene.

Varme Oljer

Ulike oljer kan brukes inne earn kanalen å myke ørevoks. Disse inkluderer oliven, baby og mineraloljer. For best resultat bør oljen varmes, men vær forsiktig så du ikke å bruke det når det er for varmt. Bruk en dropper å sette inn 2 til 3 dråper av oljen inn i øret mens personen ligger på deres side. La oljen til å sitte i øret i omtrent 1 minutt, mens det praktisk talt smelter ørevoks for enkel fjerning. Har personen deretter slå til motsatt side slik at olje og voks kan renne fra øret.

Hydrogenperoksid

Peroxide er en effektiv hjem rette for å myke opp ørevoks. Dette er den viktigste aktive ingrediensen i øredråper som selges på apoteket. Den inneholder antiseptiske egenskaper som vil bidra til å myke opp og bryte opp ørevoks, slik at den enkelt kan fjernes. Hell 1/2 cap (ved hjelp av hetten av flasken) av peroxide inn i øret og la den sitte. En boblende følelse kan bli hørt og følt i øret. Når denne følelsen stilner, drenere øret på et rent håndkle.

Varmt vann

Varmt vann kan brukes alene eller sammen med de andre ørevoks mykgjørende midler. Noen ganger er det mer effektivt når det benyttes sammen med andre væsker, men noen unngå bruk av noe annet enn vann i frykt for å skade deres trommehinnen. Dette gjelder spesielt for de som tidligere har erfart skade på den indre eller mellomøret. Hvis andre metoder er valgt, bør fortsatt brukes vann for å skylle ut eventuelle voks igjen i øret.