Digidexo.com

Back Pain Remedy

Ryggsmerter påvirker mange enkeltpersoner. Det kan være ødeleggende eller bare en gnagende ubehag, men alle ønsker å bli kvitt det. Det er noen ting en person kan gjøre for å bidra til å avlaste noen, om ikke alle, av smerte, men en lege bør kontaktes først for å sikre at behandlinger er gjort riktig. Det siste noen ønsker er å forårsake mer skade enn godt.

Rest

Resten er trolig en av de viktigste tingene en pasient kan gjøre for å minske ryggsmerter, men det er en riktig måte å gjøre det. Ligger nede på ryggen med en pute under knærne er best. De hevet ben styrker ryggen flatt på gulvet, slik at det ikke er en bue forårsaker en belastning i korsryggen. Det justerer også ryggraden.

Teknikker

Varmeplatene kan tilby noen form for lindring til pasienter med ryggsmerter. Varmen slapper spent musklene som holder dem fra å gå inn i krampe og anstrengnerveender. Massasje er en annen behandling som kan hjelpe til avslapning. Avhengig av typen av ryggsmerter, er fordelaktig strekking. Det er ikke anbefalt for trakk muskler, men kan hjelpe hvis problemet er en svulmende plate i øvre del av ryggen. Strekke ut baksiden gjør at blodstrømmen til å nå disken og hjelp i healing.

Medisin

Medisin er et vanlig middel for ryggsmerter. Det spiller egentlig ikke kurere problemet, men tar vare på smerten. Dette hjelper den person funksjon. Noen medisiner som muskel relaxers hjelper med ryggskade ved å få musklene til å unclench. En lege må vurdere bak problemet før noen rettsmidler er prøvd.