Digidexo.com

Hvordan ta Saw Palmetto Supplements

Så Palmetto (Serenoa repens) har vært brukt i behandling av forstørret prostatakjertel, også kalt benign prostatahyperplasi (BPH). Det har vært mindre studier utført på så Palmetto og BPH og National Centers for Complementary alternativ medisin (NCCAM) sier det er "ikke nok vitenskapelige bevis" for å støtte bruk av så Palmetto for behandling av BPH. Historiske bruksområder så Mayaene bruker det som en tonic og seminoles bruker det som en antiseptic.Studies ikke har vist noen reduksjon i forstørret prostata med forbruk av så Palmetto.

Bruksanvisning

•  Kjøp så Palmetto fra en helse-butikken eller kjøpe på nettet.

Velg så Palmetto bær ekstrakt av enten 320 mg ved 85% eller 95% kraft eller en av 640 mg med 45% styrke. Potensen refererer til prosentandelen av fettsyrene som er tilstede i ekstraktet.

Ta 1 til 2 kapsler av 320 mg eller bare 1 av 640 mg. Ikke overskrid denne dosen.

Legg merke til noen bivirkninger. Hvis du har noen blod i avføring eller urin, slutte å bruke og se din lege umiddelbart for vurdering.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en leversykdom eller andre kroniske sykdommer konsultere legen din før du tar så Palmetto.
  • Ifølge NIH, rapporterte bivirkninger inkluderer urolig mage, ømme bryster og redusert libido.
  • Ingen bivirkninger ble notert i en studie utført ved UC-San Francisco i 2008, 225 menn med moderat til alvorlig BPH fikk 160 mg av så Palmetto ekstrakt to ganger om dagen eller en placebo. Studien hadde ikke konkludere med at så Palmetto reduserer symptomer på BPH eller reduserer en forstørret prostata.