Digidexo.com

Hvordan få tarmer Moving

Hvordan få tarmer Moving


Et sunt fordøyelsessystem - og mer regelmessig avføring - kan oppnås gjennom en diett rik på fiber, som finnes i hele korn, frukt og grønnsaker. Uløselig fiber, som ikke er fordøyd i magen, hjelper avfall gå raskt gjennom tarmen. Forstoppelse kan oppstå når fordøyd maten går for sakte, slik at tykktarmen til å absorbere for mye vann. Som vil resultere i avføring som er hard og tørr - og vanskelig å bevege seg. Kontakt lege før du gjør betydelige endringer i kostholdet for å sikre at det er trygt for deg.

Hvordan få tarmer Moving

bruker 20 til 35 gram fiber daglig. Fiber finnes i hel-hvete brød og pasta, grønne bønner, spinat og frukt skins hjelper maten å passere gjennom kolon. Legg disse matvarene sakte til kosthold, som bytter fra en lav-fiber diett til en høy-fiber diett kan forårsake oppblåsthet, kramper og overdreven gass.

Reduser sukker og fett i kostholdet ditt. Selv om de er velsmakende, sukker og fett øker sannsynligheten for forstoppelse fordi de tregere fordøyelsen. Bakevarer, meieriprodukter med helmelk og godteri bør inntas i moderate mengder. Bytt til magre produkter for å redusere fettinntak, og velge sukkerfrie matvarer når det er mulig.

Limit koffein inntak. Koffein i te, kaffe og brus fører til dehydrering og øker risikoen for forstoppelse. Drikk 6 til 8 gram vann hver to til tre timer for å holde deg hydrert og fremme avføring.

Bruk fibertilskudd. Fiber kosttilskudd som Metamucil eller citrucel legge fiber som du kanskje ikke får hvis du spiser mye fast-food måltider. Fiber kosttilskudd er tilgjengelig på ditt lokale apotek og bør alltid tas med masse vann for å hindre forverring forstoppelse.