Digidexo.com

Hvordan snakke med legen din om Candida

Candida overvekst påvirker en tredel av USAs befolkning. Symptomer er tretthet, hodepine, fordøyelsesproblemer, kognitiv svekkelse, luftveisproblemer, og mange andre medisinske tilstander. Fordi candida symptomer kan etterligne mange andre helseproblemer, få en nøyaktig diagnose fra legen din er avgjørende for riktig behandling.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en liste over candida symptomer som den som tilbys av candida-albicans-cure.com og spore dine symptomer for de dagene eller ukene frem til din avtale. Ta med en liste over dine symptomer til utnevnelsen. Jo mer informasjon du kan gi legen din, jo bedre sjansene dine for å motta en nøyaktig diagnose.

Be om en blodprøve som heter Candida Immun Complex, som vurderer blod for immunresponsen mot Candida albicans. Du kan også ønske å be om en gjærkultur eller en test for candida antistoffer.

Be om tillatelse til å slutte å ta reseptbelagte antibiotika hvis du for tiden tar dem. Antibiotika dreper de gunstige tarmbakterier som bidrar til å holde candida under kontroll.

Be om en anbefalt diett plan for å hjelpe sulte ut gjær organismer. Candida dietter vanligvis kaller for eliminering av sukker, bearbeidet mat, og enkle karbohydrater. Legen kan også anbefale anti-fungal medisiner eller kosttilskudd.

Gå tilbake til legen din noen uker etter start anti-sopp behandling for å gjenta testen og se om dine candida nivåene har gått ned.

Tips og advarsler

  • Noen medisinske fagfolk kan ikke vurdere candida en alvorlig sykdom. Det kan være lurt å se etter en lege utdannet i alternativ eller holistisk medisin. Den amerikanske Holistisk Medisin Association (se lenke nedenfor) gir en katalog av leger som lar deg søke etter en holistisk lege i ditt område. Klikk på "Gjær Syndrome" og skriv inn din by og stat. Osteopatisk leger (DOS) også ta en mer helhetlig tilnærming til medisin og kan bli mer kjent med behandling av candidainfeksjon.