Digidexo.com

Hvordan Reverse Pre-Diabetes

Når du har blitt diagnostisert med pre-diabetes, viser studier at det er en god sjanse for at i løpet av 5-10 år, vil du ende opp med å ha diabetes. Selvfølgelig, hvis du er villig til å gjøre noen endringer i livet ditt, dette trenger ikke å være tilfelle. Forskning viser at du kan reversere pre-diabetes hvis du er villig til å forplikte seg til det. Diabetes er en stygg sykdom, så er det viktig å unngå. Her er flere trinn som kan hjelpe deg å reversere pre-diabetes før det er for sent.

Hvordan Reverse Pre-Diabetes

•  Bli aktiv. Dette er en av de beste måtene du kan begynne å reversere problemet med pre-diabetes. Folk som er stillesittende ofte bygge opp insulinresistens. En av de beste måtene å forbedre dette problemet er å komme i bevegelse. Aktivitet kan bidra til å forbedre insulinresistens og hjelpe cellene brenne sukker. Faktisk har studier vist at trening alene kan bidra til å forbedre problemer med pre-diabetes, selv uten å gjøre andre endringer i livsstilen din. Den beste typen trening for å hjelpe med dette problemet er aerob trening, noe som bør gjøres i 30 minutter fire til fem ganger hver uke. Flere aerobic øvelser som er gode alternativer inkluderer sykling, turgåing, lagidrett og svømming.

slutte så snart som mulig. Ikke bare er røyking en topp årsak til andre alvorlige sykdommer som hjertesykdom, kreft, kronisk obstruktiv lungesykdom og slag, kan det øke risikoen for diabetes også. Hvis du ikke tror at du kan slutte å røyke på egenhånd, må du snakke med legen din. Det finnes mange gode produkter der ute for å hjelpe røykere å slutte å røyke.

Hopp over bearbeidet og rask mat. En av de viktigste grunnene til at flere og flere amerikanere får diabetes og pre-diabetes i dag er på grunn av deres høye inntak av bearbeidet mat og fast food. Å spise bare en fast-food måltid kan ta opp over halvparten av dine daglige tildelte kalorier, for ikke å nevne fett.

Spis mer frukt og grønnsaker. Mange folk ikke får den mengden frukt og grønnsaker som de trenger hver dag. Studier viser at de som får fem eller flere porsjoner om dagen av sine frukt og grønnsaker ikke bare kan redusere risikoen for diabetes, men også risikoen for slag, ulike hjerte-og karsykdommer og hjerteinfarkt. Spise rikelig med frukt og grønnsaker kan også hjelpe til med vekttap, et annet viktig aspekt ved rygging problemer med pre-diabetes.

Begrens inntaket av alkohol. Mens en moderat mengde alkohol kan være sunt, kan drikker for mye heve pre-diabetes til full blåst type 2 diabetes. Å ha en drink hver dag faktisk kan redusere risikoen for diabetes, men hvis du ikke begrenser mengden alkohol du drikker, vil du gjøre pre-diabetes enda verre.