Digidexo.com

Hvordan å opprettholde blodsukkeret med type 2 diabetes

Hvordan å opprettholde blodsukkeret med type 2 diabetes


Diabetes rammer tusenvis av amerikanere hvert år. Blindhet, lem amputasjon, nyresykdom / svikt og andre komplikasjoner kan oppstå hvis du ikke kontrollerer din diabetes. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å opprettholde blodsukkeret med type 2 diabetes.

Hvordan å opprettholde blodsukkeret med type 2 diabetes

•  Utvikle en diett diett og hold deg til den. Et sunt kosthold er en veldig god start til å opprettholde blodsukkeret. Opprettholde blodsukkeret ditt er en god måte å ha full kontroll over din diabetes. Hvis du noen gang mister kontrollen over din diabetes du ser på en glatt sklie til dårlig helse. Det anbefales at du gjør en avtale med legen din for å diskutere en diett plan som passer for deg og din nåværende helsetilstand.

•  Tren regelmessig. Trene regelmessig er en annen gunstig måte å opprettholde blodsukkeret. Trene hjelper deg bruke mer av sukker du spiser som energi som trengs når du trener. Trene også hjelper deg å opprettholde kardiovaskulær helse (hjertesykdom kan utvikle med diabetes hvis diabetes er ikke under kontroll, og øve på å opprettholde et sterkt hjerte). Det anbefales at du rådfører deg med legen din om en øvelse rutine som ville passe din livsstil og helse.

Ta insulin når det trengs. Det er allment kjent at noen mennesker ikke liker å ta bilder; men hvis du ikke ta insulin når det trengs din diabetes kan spinne ut av kontroll bringe på en rekke helsemessige komplikasjoner. Det anbefales at du kontrollerer blodsukkeret og ta insulin skudd hvis blodsukkernivået er mellom 120-150 mg / dL eller høyere. Spør legen din om ulike typer diabetes behandlinger som kan hjelpe deg bedre kontroll på blodsukkeret og diabetes.

Hint

  • Du bør ikke gamble med helsen din (spesielt med din diabetes), fordi det kan gjøre livet ditt surt og ofte har dødelig utgang.