Digidexo.com

Hvordan piknik som en diabetiker

Hvordan piknik som en diabetiker


De fleste av oss elsker piknik. De er uformelle arrangementer for hvilken som helst grunn eller uten grunn i det hele tatt. Amerikanerne har piknik å feire sommerferien, familie og klassefester og kirke utflukter. Utvalget av mat tilgjengelig på slike samlinger er generelt tungt på fett og sukker og lys på ernæring. Type 1-diabetikere generelt ikke møte valgene type 2 diabetikere har fordi de har vært håndtere sin tilstand siden barndommen. De av oss som har utviklet tilstanden mer nylig, men trenger å lære å håndtere vår livsstil med litt mer disiplin enn vi er vant til. Med denne tilstanden blir mer vanlig, må vi ta bedre valg for hva vi tar og hva vi spiser på disse uformelle varme været parter. Disse forslagene er generelle og tilbys ikke som medisinsk eller ernæringsmessige råd. Les videre for å lære hvordan å piknik som en diabetiker.

Hvordan piknik som en diabetiker

•  Bidra til festen. Ta et par retter av mat som du vet du kan spise. Få en liste over "gratis" mat som har få eller ingen karbohydrater (husk at 15 gram karbohydrater tilsvarer en "carb") og finne oppskrifter med de matvarer med så lite fett eller sukker som mulig. Ta en stor stor "søppel salat" eller "syv-lag salat" med massevis av rå grønnsaker og sett bollen i en større bolle med is. Du vil bli rammet av partiet og ingen vil legge merke til at du hadde din uten chips eller en brygge.

Sett fokus på mosjon og sosialt samspill, ikke spise. Spille volleyball med gjengen eller utfordre din high school kompis til et parti sjakk. Når du er opptatt, flyr tiden av, og du trenger ikke finne deg selv hengende om buffet. Aktivitet forbrenner karbohydrater, også.

Spre piknik over en periode. Hvis tidsplanen sier at du kan spise på 14:00 og 16:00, har din cheddar wurst med bun (hold potetsalat, please) på to og din del av reunion kake på fire. Hvis du må ha som potetsalat, gi avkall på bun og betale for en halv kopp kremet ting. Hvis du konsentrerer deg om grønnsaker (uten dip) og low-carb frukt, vil du gjøre det bra.

Vær spesielt oppmerksom på hva du drikker. Sukkerholdig brus og te er en del av årsaken til at så mange av oss har endt opp med ukontrollerbar blodsukker. Ta din iste rett - vil du bli overrasket hvor forfriskende det er. Hvis det er ingen diett brus, drikk vann uten klynking - det er bedre for deg på varme dager fordi det re-hydrater uten alle som koffein og de kunstige søtstoffer og smaker. Husk å regne vin og øl i carb-telling, også. Sjekk opp på ulike typer alkoholholdige drikker og velger hvitvin eller low-carb øl i stedet for en av de sukkerholdige vin kjølere.

Konsentrer deg om hva du kan gjøre, ikke hva du ikke kan. Nyte selskapet og arrangementet. Det er folk der med problemer større enn din og alle trenger en pause fra sine bekymringer.

Hint

  • Det er ikke nødvendig å kunngjøre at du er diabetiker og har spesielle diettbehov når du kommer til piknik, men være sikker på at noen på piknik vet hva du skal gjøre hvis du har et problem. Med det økende antall av type 2 diabetikere, vil du sannsynligvis ha en sympatisk publikum.
  • Hvis du begynner å føle deg svimmel eller woozy, følge legens råd om hva du skal spise og gjøre umiddelbart.