Digidexo.com

Hvordan forstå Alkohol Detox

Alkohol avgiftning oppstår når noen som er alkoholavhengige brått stopper inntaket av alle alkoholholdige drikkevarer. Uttak er vanlige og er behandlet med kryss-tolerante medikamenter for å redusere symptomene. Typene abstinenssymptomer og behandling planer avhenger av grad av avhengighet, i en alder av den enkelte og hans medisinske historie.

Hvordan forstå Alkohol Detox

Akseptere endring er det første skrittet for mange alkoholikere. Hvis en alkoholiker er i fornektelse av hans rusproblem, vil behandlingen ikke fungerer, og de fleste alkoholikere vil tilbakefall. Ofte tar det en medisinsk krise eller en sikkerhets inngrep fra familie og venner for en alkoholiker til å innrømme sin avhengighet.

Undersøke alle behandlingsalternativene. Det er hundrevis av alkohol avgiftning programmer tilgjengelig. Innleggelse fasiliteter inkluderer narkotika og alkohol behandling sentre samt medisinske sykehus. Andre behandlingsplaner kan utføres hjemme. Programmer bør være medisinsk overvåket av leger og sykepleiere som spesialiserer seg på avhengighet medisin.

Lær hva som skjer med kroppen under alkohol avgiftning. Hjernen skaper naturligvis en nevrotransmitter inhibitor kalles GABA. Når alkoholforbruk oppstår, er det GABA redusert. Dette er ikke en umiddelbar problem fordi alkohol er også en nevrotransmitter-inhibitor og kan erstatte den manglende GABA. Imidlertid, når alkoholforbruket stopper, er det ingenting å kontrollere nevroner avfyring i hjernen. I alvorlige tilfeller kan dette føre til alvorlige anfall, kramper og hjerteinfarkt.

forstå at abstinenssymptomer kan forekomme, avhengig av nivået av alkoholisme. Symptomer inkluderer kramper, alvorlig risting og hallusinasjoner, og de kan være livstruende. Varigheten av symptomene er fem til syv dager, med symptomer å være mest alvorlige mellom dager ett og tre. Abstinenssymptomer er spesifikke for hver person og sin avhengighet. En rekke medikamenter kan bli administrert for å motvirke effektene av abstinenssymptomer.