Digidexo.com

Hvordan behandle Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder Med Diet

Hvordan behandle Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder Med Diet


Attention-deficit / hyperactivity disorder, eller ADHD, er en barndom lidelse preget av problemer med konsentrasjon, impulsivitet og hyperaktivitet. Det kan behandles med medisiner og rådgivning; men siden en 1922 studie av WR Shannon i "American Journal of funksjonshemmede barn," studier har sett på effekten av kosthold på barnets atferd. I 1975, Dr. Ben. F. Feingold knyttet hyperaktivitet og lærevansker til kunstig mat farger og smaker, ifølge boken "Hvorfor Er barnet ditt Hyperaktiv?" Å vite hva matvarer kan ha en effekt på ADHD kan hjelpe deg i behandlingen av sykdommen.

Hvordan behandle Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder Med Diet

•  Beregn mengden av behandlingsressurser som kan bli brukt på en spesiell diett. Hvis barnet ditt nåværende behandlingsregime fungerer, kan det ikke være en god idé å bruke penger på spesielle matvarer.

få hjelp av helsepersonell. Ikke legg barnet ditt på en spesiell diett uten veiledning av helsepersonell.

Test om barnet ditt reagerer på eliminering av kunstige fargestoffer og konserveringsmidler fra sin diett. Noen barn kan vise økt hyperaktivitet ved inntak av disse ingrediensene, ifølge en studie fra 2003 sitert på Archives of Disease in Childhood nettside.

Gi barnet karnitin, sink og magnesium tilskudd. Tilskudd kan bedre ADHD symptomer, ifølge Encognitive.com. Stick nær den anbefalte daglige rasjon for hver supplement, som for mye kan føre til helseproblemer.

Suppler ditt barns kosthold med omega-3 fettsyrer. Fare for ADHD kan økes med omega-3 fatty acid deficiency, ifølge Encognitive.com

Plasser barnet på en eliminasjonsdiett hvis andre metoder er ineffektive. En eliminasjonsdiett forbyr matvarer som kan forårsake allergiske reaksjoner. Matvarer som er typisk "trygge" matvarer inneholder ris, kalkun, pærer og salat. Du deretter gradvis innlemme vanlige matvarene i ditt barns kosthold. En eliminasjonsdiett kan redusere ADHD symptomer, ifølge Encognitive.com.

La barnet ditt til å ha sukker. Studier har undersøkt rollen som sukker i ADHD og har ikke funnet en sammenheng, ifølge Journal of American Medical Association nettside. Bare tillate sukker i moderate mengder, fordi mye sukker kan føre til raske svingninger i blodsukkeret, tannråte og fedme.

Følg den nyeste forskningen på ADHD for å lære om noen nye matvarer er innblandet i utviklingen av lidelsen eller om noen matvarer er funnet å være relatert til ADHD.