Digidexo.com

Hvordan lage plakater med ernæring skjermer

Hvordan lage plakater med ernæring skjermer


Det kan virke umulig å lage plakater med ernæring skjermer uten bruk av spesialutstyr, men med litt innsats er det enkelt å gjøre det på din egen datamaskin. Ernæring etiketter er på de fleste matvarer som du kjøper. De har noen ganger en komplisert liste av næringsstoffer og er vanligvis skrives ut av spesialist skrivere. Men ikke fortvil; du kan gjøre en faglig ernæring skjerm som du kan skrive ut og holde seg til en plakat eller redigere på datamaskinen.

Hvordan lage plakater med ernæring skjermer

•  Gå til en ernæring nettsted som tillater deling av bilder. Lag en innlogging for nettstedet. Sjekk e-posten for påloggingsopplysningene, om nødvendig, og sørg for at du er logget inn på nettstedet.

•  Klikk på "Foods" linken på ernæring nettstedet. Søk etter den maten du ønsker å bruke for ernæring skjerm plakaten. Klikk på maten for å vise en ernæring etiketten, eller bruk koblingene for å finne etiketten.

Åpne bilderedigeringsprogram. Ta et skjermbilde av det aktive vinduet: "Hold nede Alt-tasten og trykk PrtScr / Print Screen". Åpne en ny fil i et bilderedigeringsprogram og lime inn skjermbilde på den nye filen.

Velg den nøyaktige areal på ernæring etiketten med "Select"-verktøyet. Beskjære bildet for å la bare dette området: "Image ---> Crop" eller lignende kommando. Re-size bildet til ønsket størrelse: "Image ---> Re-size" eller lignende kommando.

Skriv ut bildet hvis du ønsker å feste det til en plakat. Sett opp papirstørrelse, skrive ut og kuttet rundt grensen. Redigere bildet i programvaren og legge til en bakgrunn, skriving og andre bilder i stedet hvis ønskelig.

Hint

  • Du kan ta bilder til et trykkeri på en disk eller USB-stasjon for å få dem skrevet i store størrelser.
  • Kontroller at du bruker en ernæring nettsted som tillater deling av bilder. Noen kan tillate deg å bruke bildene til ikke-kommersiell bruk, men du må kanskje få en lisens hvis det er for kommersiell bruk.