Digidexo.com

Matvarer for Baby Muscle & Brain Development

Matvarer for Baby Muscle & Brain Development


Ifølge Science Daily, er den menneskelige hjerne en bemerkelsesverdig organ som inneholder mellom 50 og 100 milliarder nerveceller som vekselvirker med hverandre til enhver tid. I komposisjon, er hjernen rundt 60 prosent fett, og dermed inntak av lipider er nødvendig for hjernens utvikling både i livmoren og i tidlige år med vekst, spesielt de to første. Muskelutvikling er direkte koblet til riktig ernæring og sunn hjernefunksjon.

Breast Milk

Morsmelk inneholder naturlig forekommende lipider som øker hjernens utvikling påvirker de første 15 årene av livet. Ifølge Franklin Institute, har studier vist at barn som ammes har en høyere IQ og kognitive evner, sammen med overlegen visjon. Tilstrekkelige mengder av kvalitet protein i morsmelk hjelpemiddel i muskel utvikling og koordinering. Jo lenger morsmelk er forbrukt, jo bedre.

Helmelk

Hvis ønskelig, er overgangen fra morsmelk til kumelk vanligvis gjort rundt 12 måneder gamle når barnets fordøyelsessystemet er i stand til å behandle mer komplekse komponenter. Fra aldre er ett til to bør bare helmelk gis for maksimalt fettinntak utviklingen av hjernen fortsatt trenger. Ikke overdriv det selv - ifølge American Academy of Pediatrics, bare rundt 16 gram av helmelk per dag er nok. Den ekstra protein i kumelk er også ideell for å bygge muskler og benmasse for fysisk vekst.

Solid Foods

Fast føde introduseres hvor som helst 4-7 måneders alder, avhengig av barnet. Av den tiden barnet er to, bør han være å spise et bredt utvalg av matvarer for å sikre riktige næringsstoffer, inkludert vitaminer og mineraler som trengs for optimal hjerne og fysisk utvikling. Alle kjøtt, hele korn, frukt og grønnsaker og meieri kan inntas i en form pjokk kan håndtere, slik som ferdige jar mat og myke fingermat. Å gi barn med balansert ernæring tidlig er avgjørende for å hoppe starte et sunt sinn-kropp forholdet som vil fortsette på en mannsalder.