Digidexo.com

Hvordan leve Sober Happily

Når du bruker år på å prøve å unnslippe livet gjennom alkohol og starte reisen til nøkternhet, gjør du det med optimisme. Du bærer troen på at alkohol er roten til problemene dine, og at hvis du eliminere alkohol, vil livet ditt bli lykkelig og sunn. Imidlertid vil mange som har fått tilbake sin nøkternhet fortelle deg at lykke ikke er garantert ved å være edru. Men du kan være fornøyd med å bo edru med noen trodde, planlegging, utholdenhet og håp.

Hvordan leve Sober Happily

Happily leve Sober

Oppdag vondt, stress og problemer som gjorde at du rømme gjennom alkohol til å begynne med. Lav selvfølelse, skilsmisse, sykdom i familien eller tap, business feil; de vil ikke gå bort bare fordi du sluttet å drikke. Erkjennelsen av disse utløser tillate deg å fokusere på å finne konkrete løsninger på dine problemer i stedet for å drukne dem i sprit.

setter pris på din nye alkoholfritt liv og styrke som det tok å komme dit du er. Du har oppnådd noe som mange mennesker ikke har mot til å prøve, enn si lykkes på. Vær stolt av deg selv og bruke det som en del av din motivasjon for å holde seg edru.

Godta det, mens du kan ha gjort feil, du fortjener å oppleve de fantastiske tingene i livet like mye som de smertefulle. Du fortjener å oppleve dem med hele spekteret av følelser og sanser at nøkternhet gir deg, ikke gjennom en alkohol tåke.

Unngå negative mennesker og situasjoner for ditt alkohol fortid og bruke tid på å dyrke positive. Se etter folk som inspirerer deg, fylle deg med håp for deg selv og verden, og som lever et rent og nøkternt liv. Lag et støttenettverk for nøkternhet.

Finn en hensikt, noe som inspirerer deg og fyller deg med en gledelig besluttsomhet. Det kan være noe større enn deg selv som samfunnsarbeid, eller det kan være en forpliktelse til noe lite og mer personlig som å være en mer responsiv forelder. Det spiller ingen rolle hva det er, så lenge det betyr noe for deg at du tror på, og er verdt å kjempe for hvis ting blir tøffe.

Lag et åndelig forhold hvor du kan finne trøst. Noen utvikler et forhold til Gud; noen forfølge Eastern inspirerte ruter til indre fred. Hensikten er å skape et sted i livet ditt hvor du er akseptert for å være nøyaktig hvem du er, feil og alt, slik at du kan akseptere deg selv.

Hint

  • Husk, er nøkkelen ikke å være edru. Det er å leve edru. Du kan ikke være fornøyd med å bo edru hvis du ikke bor.