Digidexo.com

Laser behandling for hårvekst

Hvis du har vært spent på å kvitte seg med pinlig kroppshår, men har ikke råd til profesjonell laser behandling, er det gode nyheter. Laserbehandling for hårvekst, når kun tilgjengelig gjennom hudleger og andre spesialleverandører, er nå godkjent for hjemmebruk med et begrenset antall godkjente forbruker-enheter. Men før du gjør beslutningen om å slå stort, vet ærlig sannheten om laserbehandling for hårvekst - og hva du kan forvente fra begge typer behandling.

Er Laser behandling for deg?

Bli kvitt hår ved hjelp av laser behandling er en kostbar bestrebelse, uansett om du velger å forfølge profesjonelle tjenester eller kjøpe et hjem laserbehandling system. Forbrukerne er ofte forvirret når det gjelder laser hårfjerning og kan anta at dette er en permanent måte å eliminere hårvekst. Ikke så. Mens gjentatte laser behandlinger kan føre til en stabil reduksjon i hårveksten med mange økter, er denne metoden ikke anses som en permanent måte å kvitte seg med kroppen eller ansiktshår. Fordi laser behandling er mest effektiv på hårsekkene i den aktive fasen av vekst, må gjenvekst tas opp i senere behandlinger. Individuelle resultater ved hjelp av laser hår reduksjon kan variere dramatisk.

Professional Laser Treatment

Profesjonelle laser behandlinger som utføres av en hudlege eller annet helsepersonell gi forbrukerne optimale resultater. En laserstråle varmer og ødelegger hårsekkene av flere hår på en gang, noe som gjør dette til en effektiv og relativt rask måte å redusere hår. Ifølge Laser Hair Journal, 80 til 90 prosent av folk som er gode kandidater for laser behandling kan se en 80 prosent reduksjon i hårveksten etter 06:56 behandlinger. Imidlertid, fordi laserbehandling ikke eliminere håret helt, gjenvekst må stadig tas opp selv etter optimale resultater er oppnådd, slik at vedlikehold laserbehandlinger er nødvendig, vanligvis i det minste en gang i året.

Hjem Laser Treatment

Mot slutten av 2009, US Food & Drug Administration godkjent to hjem laser behandling enheter for hår reduksjon, Tria og Silk'n. Silk'n hevder å være den enheten som hudlege foretrekker, mens Tria hevder at laseren i sin enhet er nærmest de som brukes i profesjonelle kontorer. Begge hensikt å redusere hår med 50 til 70 prosent etter en rekke behandlinger.

Silk'n og Tria er små håndholdte enheter som brukes på huden, etter som en laserstråle er rettet mot hårsekkene. De dekker ikke så bredt av et areal som profesjonelle lasermaskiner, så hjem laser behandling systemer kan være en tidkrevende affære. Ifølge hjemmesidene til begge enhetene, kan forbrukerne forvente varme og prikking under hårfjerning prosessen, samt noen rødhet i huden etter behandling. Hjem laser behandling systemer er ikke godkjent av FDA for bruk i ansiktet.

Laser Behandling: I Office vs Hjem

Den mest åpenbare forskjellen mellom i-kontor og hjem laser behandling er kostnadseffektiv. Ifølge Laser Hårfjerning Journal, den gjennomsnittlige nasjonale prisen av en enkelt laser behandling utført av en lege var $ 366,75 i den første uken i September 2009, selv om kostnaden av behandlinger er også avhengig av regionen der du bor, årstid og kroppen del som skal behandles. Hjem enheter krever en engangs upfront pris, men de er ikke billig heller. Ifølge produsentens nettsider, Silk'n koster $ 499 og Tria $ 795.

Er du den beste kandidaten?

Uansett om du planlegge en avtale med en hudlege kontor eller velge å kjøpe ditt eget hjem laser hår reduksjon enhet som Tria eller Silk'n, denne metoden for hårfjerning gir preferanse for personer med visse hudfarger og hårfarge. The Mayo Clinic sier at de beste kandidatene for laser behandling er de som har blek hud og mørkt, grovt hår. Personer med mørkere hud og mørkt hår får også gode resultater. Men laserbehandling virker ikke på mennesker med rettferdig, rød eller upigmentert (grå eller hvit) kroppshår. Før du investerer i laser behandling for å bli kvitt kroppshår, sørg for at denne metoden vil gi deg de ønskede resultater.