Digidexo.com

Hva du skal ta for Adrenal Support

Hva du skal ta for Adrenal Support


Binyrene, som ligger på toppen av våre nyrer, produserer en rekke hormoner som er avgjørende for vår helse. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan du ha en rekke helseproblemer, blant annet tretthet, søvnløshet, smerter i kroppen og uforklarlig vekttap og kroppshår. Velge riktig kosttilskudd kan bidra til å støtte binyrene, holde dem friske og fungerer optimalt. Du kan velge kombinasjonsprodukter som er spesielt utviklet for adrenal support, eller velge enkelttilskudd.

Aminosyre

Personer med dårlig binyrefunksjon kan ha problemer fordøye protein; dette kan føre til et utilstrekkelig inntak av visse aminosyrer, som er byggesteinene i protein. Det er flere måter å ta supplerende aminosyrer. Du kan ta 10 gram, eller to spiseskjeer, av en væske hydrolysert kollagen produkt avledet fra biff. Hvis du foretrekker en vegetarisk kilde, kan du ta en gratis-form aminosyre supplement; ett femtinitti ts er den vanlige dosering. Enten form av aminosyre kan tas på en gang eller fordeles utover dagen, som du foretrekker. Ikke ta aminosyre kosttilskudd hvis du har nyreproblemer med mindre du sjekke med legen din først.

Essensielle fettsyrer

Essensiell fettsyre kosttilskudd er viktig for den generelle helse og for binyrene. En rekke produkter som er tilgjengelige, inkludert kapsler og oljer. Udo s Choice Oil Blend er et populært supplement; det er solgt som en væske og krever kjøling. Det bør bli inntatt uten mat. Prøv å bruke den til å lage en salat dressing eller dip til grønnsaker, eller bland det inn i en frukt smoothie eller proteindrikk.

DHEA og 7-Keto DHEA

Dehydroepiandrosteron (DHEA) er en adrenal hormon. Begynn med meget små doser, 5 mg, øker langsomt til en gjennomsnittlig dose på 10 til 25 mg. daglig. Støtter også binyrebarkfunksjon 7-Keto DHEA; Den vanlige dosen er 25 mg. daglig. Hvis du har noen historie med kreft i kjønnsorganene (bryst, livmor, eggstokker, testikler, prostata), ikke ta supplerende DHEA.

GABA

Stress er ofte sitert som skadelig for binyrene. GABA, eller gamma-aminosmørsyre, bidrar til å redusere angst. Ta 500 mg. GABA i om morgenen og før sengetid; en tredje dose midt på dagen kan legges til ved behov. Magnesium orotate kan også bidra til å avlaste angst; Følg pakken doseringsanbefalinger.