Digidexo.com

Virkningene av den høye protein og en lav carb diett

Mange dietter, som Atkins dietten og South Beach Diet, argumentere spise masse kjøtt og andre proteinrike matvarer og kutte vei tilbake på karbohydrater. Mens mange har hatt vekttap suksess på slike dietter, kan det være noen bivirkninger.

Kolesterol

En høy protein diett ofte begrenser ikke rødt kjøtt, egg og ost. Siden mange av disse matvarer er høyt kolesterol, kan dietten forårsake et høyt kolesterolnivå. Dette kan føre til hjerteproblemer dersom den er forlenget uten behandling.

Gjenvinne Vekt

En diett lav på karbohydrater kan la dieter med en carb craving. Når dietten er over, kan dieter gå tilbake til gamle spisevaner og kan selv overindulge i karbohydrater, med det resultat at vekten tapt er fikk raskt tilbake.

Vanntap

Den vekt tapt under et høyt protein, kan lav-carb diett være hovedsakelig vann, på grunn av en kjemisk reaksjon forårsaket når legemet ut til sin egen lagret glykogen å erstatte karbohydrater. Når personen går av dietten, de raskt få tilbake vann vekt som gikk tapt.

Effekter på nyrer og Bones

Høye protein dietter kan føre til problemer med nyre-funksjoner. De kan også føre til tap av beinmasse og beinskjørhet.

Raskt vekttap

En lav carb, er høy-protein diett en god måte å miste vekt raskt. Kosten ofte miste en betydelig antall pounds i de første få uker på denne type diett, på grunn av mangel av karbohydrater. Selv om det er vanskelig å holde seg på denne type diett på lang sikt, er det et godt valg for raskt vekttap.