Digidexo.com

Hvordan å miste vekt etter Depo Provera

Depo Provera er en injeksjon av hormoner som hindrer eggløsning, noe som reduserer sjansen for graviditet. Depo Provera tykner også livmorveggen, så hvis befruktning forekommer, er egget ikke kan implanteres i livmoren, noe som ytterligere reduserer sjansen for graviditet. Bivirkninger av Depo Provera shot er vektøkning, og noen kvinner kjempe etter hormon injeksjoner. Det er noen måter å hjelpe kontrollere vektøkning etter Depo Provera skutt.

Hvordan å miste vekt etter Depo Provera

Endre kostholdet til sunnere mat. Hvis økende vekt er en del av hormonet regime fra depo Provera, endre kosthold reduserer sjansen for vektøkning. Det hjelper også deg å miste vekt. Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker.

Spis det største måltidet i løpet av frokost. Travle mennesker ofte hoppe over frokost og spise mer kalorier til lunsj eller middag. Dette endrer metabolismen av kroppen. Ved å spise frokost om morgenen, forventer kroppen mat i begynnelsen av dagen, slik at det brenner kalorier i stedet for å lagre dem. Ifølge Columbia University, spise frokost om morgenen hjelper drivstoff kroppen og bedrer stoffskiftet.

Tell kalorier for dagen. Den grunnleggende ideen om å miste vekt er å brenne mer kalorier enn det du forbruker i løpet av dagen. Uten å telle kalorier, er du ikke klar over hvor mange kalorier du forbruker. Mengden kalorier du forbruker, avhenger av flere faktorer, blant annet høyde, kjønn og familiehistorie. Det er best å oppsøke lege for å finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere, og du kan telle kalorier for å holde oversikt over fremgangen.

Lag en øvelse plan. Etter en daglig mosjon plan hjelper deg å miste vekt og forbrenne kalorier. Trening forbedrer også humøret. Tar prevensjon som Depo Provera kan skape humørsvingninger, så trening kan bidra til å forbedre humøret og kontrollere atferdsendringer.

Ta vitamintilskudd. Vitamintilskudd er viktig for enhver diett. Mange folk kutte ut viktige matvarer for å gå ned i vekt, men å unngå matvarer kan føre til et tap i viktige vitaminer. Tar en god vitamin supplement fra din lokale matbutikk eller vitamin butikken bidrar til å holde nivået av næringsstoffer i kroppen. Disse vitaminene er avgjørende for sunn vekttap.