Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise frukt i morgen

Sulten er den store klage at folk flest har mens du prøver å gå ned i vekt. Den fremste årsaken til problemet er en nedgang i volumet av mat tatt i løpet av kampen for å redusere kalorier. Det motsatte skal være i funksjon. Ta i mer mat, men mat med mindre kaloriinnhold. Spise fersk, hel frukt for morgenmåltid gir næring og kan forlate en kropp følelsen fornøyd lenge etter frokost.

Hvordan å miste vekt ved å spise frukt i morgen

Tilberedningstips

•  Legg frukten i dørslag.

•  Vask den i ett minutt under kaldt vann.

Tapp ut overflødig vann fra frukten.

Plasser frukt på et skjærebrett.

Skjær frukten i små porsjoner med en kjøkkenkniv og tjene i en bolle.

Hint

  • Forskere ved University of Alabama gjennomført en 12-ukers vekttap program ved hjelp av frisk frukt. De fant at 74 av 100 deltakere mistet nesten ni pounds. To år senere, forble 78 prosent av deltagerne under deres startvekt og fortsatte å gå ned i vekt, eller hadde fått svært lite tilbake.
  • Spise hele, frisk frukt å dra nytte av den fulle effekten av lav energitetthet. Juicing har sine bestemte fordeler, men eliminerer fiber forandrer sammensetningen. Dette reiser kaloriinntaket per volum. Som kalori teller per gram stiger, ramifications legge opp. Hermetisert frukt kan herje vekt-tap mål enda mer. De fleste hermetisk frukt er pakket i sirup. Sukkerinnholdet løfter og lav tetthet energi drastisk stiger. Tørkede frukter er påvirket av vanntap. Når vanninnholdet er fjernet, og reduserer volumet av frukten, tiltar den kalori-innhold.
  • Holde frukt intakt hindrer sult smerter ved å tilby fiber volum som tar lengre tid å fordøye. Hel frukt er også lastet med næringsstoffer som tilfredsstiller sult. Når riktige vitaminer og mineraler blir introdusert til kroppen, cravings for mat avtar sterkt. Dette relaterer seg direkte til vekttap.
  • Jordbær er en kilde til Omega-3 fettsyrer. De inneholder også andre nyttige næringsstoffer som magnesium, kobber, riboflavin, kalium, folsyre, mangan og vitamin K, B6, B5 og C. Det er ca 46 kalorier i en kopp friske jordbær. Jordbær har en energitetthet på 0,20. Dette betyr at det er en femtedel av et kalori i hvert gram av jordbær.
  • Grapefrukt har et høyt fiberinnhold og lav glykemisk indeks, plassere den høyt på listen over vektreduserende frukter. Høye mengder grapefrukt kan forbrukes uten inntak av en overdoser av kalorier. Det er ca 38 kalorier som finnes i en halv grapefrukt. Grapefrukt kraftig øker alkaliniteten av kroppen, og pH er en partiell faktor for hvor mye fett som faktisk lagres i kroppen. Sure nivåer i kroppen fremme produksjonen av fettceller. Grapefrukt har kalsium, fosfor, jern og vitamin A, P og B-kompleks.
  • En oransje inneholder 38 kalorier per 100 gram innhold, noe som gjør denne frukten et valg plukke for å miste uønsket vekt. Dens egenskaper er en mengde helse agenter. Den oransje er velkjent for sitt vitamin C-innholdet. Andre kilder til næringsstoffer inkluderer kalsium, fosfor, jern, og en liten mengde av B-komplekset. Den kalsiuminnholdet hjelper kroppen i absorberende Vitamin C i vev. Et team av Arizona State University forskere oppdaget at vitamin C påvirker prosessen med fettforbrenning. Tilstrekkelige mengder vitamin C oksiderer 30 prosent mer fett mens du utfører øvelsene.
  • Sammen med epler kommer at gammel lege klisjé: et eple om dagen holder doktoren borte. Dette er blant favorittene av frokost frukt. Sin CV for å fremme vekttap er imponerende. Epler inneholder pektin, som i sin tur hjelper til med veksten av sunne bakterier i tarmkanalen. Denne bestanddel gir seg til det faktum at en sunn tarmkanalen tilsvarer sunn vekttap gjennom fordøyelsesprosessen. Pektin er ikke alene. En hær av næringsstoffer står klar til å kjempe i vekt. De er rikt på fiber og inneholder folsyre, vitamin C, kalium og kalsium. Flertallet av ernæring er funnet i Apples peeling. Det er 53 kalorier per 100 gram innhold, noe som gjør apple et klokt valg for en morgen frokost mat.
  • Dette er bare noen få av frukt som opprettholder vekttap når det brukes som en daglig morgenmåltid. Ikke bare frukt inneholder få kalorier, men de leverer også en rikelig mengde daglig ernæring for sunne kroppsfunksjoner.